Aynı zamanda Abdurrahim Albayrak

featured

 

“Florya’ya çok gidiyorum. Hocaları, takımı ziyaret ediyorum. Kendi dönemimden de çok Galatasaray’ın şampiyon olmasını ve Okan’ın hocasının da şampiyon olmasını umuyorum. Bu nedenle Okan çok disiplinli ve kişiliğe sahip iyi bir adam. Başarılı olmayı hak ediyor.”

Okanbrook, Albayrak’a teşekkür ederek, “Mutluluğunu hepimiz özledik kardeşim” dedi.

(Özgürlük)

Spor Toto Premier Lig ekiplerinden Göztepe, 7. Hafta deplasmanında Pendikspor ile karşılaşacak. Karşılaşma 1 Ekim Cumartesi günü Pendik Stadı’nda saat 13.30’da onwin başlayacak. Karşılaşma için hazırlıklar Göztepe’de devam etti. Sarı-kırmızılı ekip, Urla Adnan Süvari’nin sahasında bugünkü antrenmanın ilk bölümünde ısındıktan sonra 2-5 pas ve topu almakta zorlandı. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktiksel çalışan Göztepeli futbolcular antrenmanı sonlandırdı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Göztepe ile Pendikspor arasında oynanacak mücadelenin hakem kadrosunu açıkladı. Yayınlanan açıklamaya göre bu maçın baş hakemi Burak Pakkan olurken, yardımcı hakemler  Cem Özbay ve Mehmet Şengül oldu. Bu maçın dördüncü hakemi  Yücel Büyük.

Salih Yılmazsoy / İZMİR (İHA)

Beşiktaş ve Fenerbahçe, 2 Ekim Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak Premier Lig 8. Hafta maçı öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

Antrenör Valerien Ismael ile antrenman yapın; Aktivasyon, koşma ve geçme alıştırması ile başlar. Saha uygulama aşaması, dar bir alanda iki top maçı ile sona erer. Siyah ve beyaz, onwin giriş iç mekan antrenman aşamasında, üç seri dönüşümlü; denge, yoğunluk ve  emek yoğun harcamalar sağlanır.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!