Sonuna kadar, satın alma opsiyonlu olarak kiralanması mevzusunda antak kalma sağlanmıştır

featured

 

Anlaşmaya nazaran, Altaawoun Saudi FC, Kulübümüze, kiralama bedeli olarak 200.000.-USD ödeme yapmış olacaktır. Altaawoun Saudi FC, satın alma opsiyonunu kullanımı halinde, Kulübümüze, 2.000.000.-USD sözleşme fesih bedeli ödeyecektir.”

Beşiktaş , İspanya’nın Alicante bölgesinde gerçekleştirdiği yeni sürem hazırlıklarına bu akşam yapmış olduğu antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Valerien Ismael’in yönetiminde meydana getirilen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Eğitim aktivasyon çalışmaları ile başladı. Antrenman, saha boyunca taktik oyunun devam etmesiyle yandan atışla sona erdi.

Yeni sezon hazırlıklarına yarın TSİ 12.00’de devam edecek olan Siyah Beyazlılar, Wolverhampton Wanderers ile Estadi Olimpic Camilo Cano Stadı’nda TSİ 20:00’de hazırlık maçı oynayacak.

Valerian Ismael yönetimindeki Avusturya eğitim kampını bitirdikten sonra ilk kampta sırasıyla Werder Bremen, Victoria Pilsen ve Mainz ile casinomavi tanışan Beşiktaş, ilk ön hazırlık maçını İspanya’da Wolverhampton ile oynayacak. Bir Premier Lig takımına karşı en büyük sınavına giren Kara Kartallar kazanmak istiyor. Avusturya etabının ardından yeni sezona hazırlanmak için İspanya’ya gelen siyah beyazlı ekip, 26 Temmuz Salı günü burada yapacağı ikinci hazırlık maçında Deportivo Alaves ile karşılaşacak.

Beşiktaş’a karşı hangi kanalda oynuyorsun? Beşiktaş-Wolverhampton maçları canlı, ne zaman, saat kaçta ve hangi kanallarda?

Beşiktaş ile Wolverhampton Wanderers arasındaki bu akşamki hazırlık maçı Camilo Cano La Nucia Stadı’nda CET 20:00 CET’de oynanacak. Akıllı 77. Kanal Spor Smart’tan naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takip edeni haberimizde olacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!