Projelere devam ediyor

featured

 

Geçen yıl 4.021 çocuk ‘Doğa Kampı’ etkinliğine katıldı. Veliler ve çocuklar tarafından çok beğenildi ancak bu yıl tatil için yeniden başladı.9-15 yaş arası çocuklar için Doğa Kampı bu yıl iki ay sürecek ve iki yerde yapılacak.

2021’den farklı olarak bu yıl da bir günlük kamp düzenleyen Spor İstanbul, 12-15 yaş arası çocukların katılabileceği bu kampı Şile’de düzenliyor. Gündüz kampı Çekmeköy’deki Nişantepe Orman Parkı’nda yapılıyor. Çocuklara çocukluk döneminde sorumluluk, takım ruhu ve spor aşılamak için düzenlenen doğa kampları; Aynı zamanda çocukların becerilerinin gelişmesine de katkı sağlar. Doğa Kampı’nda eğitim, çocuklara çevreye  duyarlı olmayı, kötü alışkanlıklardan kaçınmayı, işbirliği yapmayı, sebat etmeyi ve işbirliği yapmayı, birlikte yaşamayı öğretiyor. Doğa kampındaki olayları kaydedin. Spor .İstanbul’da yapılmaktadır.

Konaklama ve Günlük Seçenekler

Çocuklarını doğa kampında eğlenceli ve aktif aktiviteler bekliyor. Günlük doğa kamplarında kaya tırmanışı, oryantiring, bisiklet, açık hava yaşamı ve tiyatro. Ayrıca çocuklar macera parkı ve hayatta kalanlar parkuru da dahil olmak üzere çeşitli fiziksel aktivitelerle eğlenebilirler. Doğa kampında konaklama, navigasyon, tercih edilen manzara, ateş yakma, barınma, doğadan su alma, buz kırma, doğada betovis kaybolan olayları çözme, doğada yaşama, ekip çalışması ve temel kamp eğitimi. Ailelerin kamp alanını link üzerinden online olarak görüntüleyebilecekleri Doğa Kampı etkinliği ile ilgili detaylı bilgiye https://spor.istanbul/doga-kampi adresinden ulaşabilirsiniz.

Trabzonspor’un eski menajeri Nevzat Kaya, TSYD Trabzon Dergisi’ne Trabzonspor’un hayatındaki yerini, iş hayatını ve geleceğe dair düşüncelerini anlattı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!