Şifresi Unutulan YouTube Hesabı Nasıl Kapatılır?

featured

YouTube en çok kullanılan platformlar arasında yer alır. Bu nedenle YouTube hakkında araştırılan sorular da oldukça fazladır. YouTube hakkında araştırılan Bir diğer konu ise şifresi unutulan YouTube hesabının nasıl kapatılacağıdır. YouTube hesabınızı silmek için yapmanız gerekenler oldukça basittir. YouTube stüdyo ya giriş yapıp oturum açmanız gerekiyor. Daha sonrasında ayarlar bölümünden kanal gelişmiş ayarlara gelip YouTube içeriğini kaldır düğmesine basmanız gerekiyor. Daha sonrasında içeriği kalıcı olarak silmek istiyorum butonuna tıklamanız gerekiyor. Bu butona bastığınızda silmek istiyorum butonuna tıklayıp kanalınızı silebiliyorsunuz.

YouTube kanalınızın şifresini unuttuysanız bu hesabınızı kurtarmak için herhangi bir seçenek bulunmuyor. Bu nedenle YouTube kanalınızı şifrenizi unuttuğunuz durumda kapatabilmeniz söz konusu değildir. YouTube ile para kazanmak için kanalınızın 1000 aboneye ulaşmış olması gerekiyor. Bunun yanı sıra 4000 saat kurallarını da tam anlamanız gerekiyor. 4000 saati hızlı bir şekilde tamamlamak için YouTube 4000 saat izlenme satın al paketlerini satın alabilirsiniz. Bu paketleri  Popigram ile uygun fiyatlar ile alınabiliyorsunuz.

Benim YouTube Şifrem Ne?

YouTube kanalımızdaki şifreyi öğrenebilmek için ayarlar bölümüne girip hesabım seçeneğine tıkladığınızda buradan şifrenizi öğrenebiliyorsunuz. Daha sonrasında şifrenizi öğrenip kanal şifrenizi bu bölümden değiştirebiliyorsunuz. Kanalınızın şifresini unutmamanız son derece önemlidir. Bu nedenle şifrenizi oluştururken akılda kalıcı şifreler seçmeye dikkat etmeniz gerekiyor.

YouTube kanalımızın para kazanmaya açılabilmesi için 4000 saatin tamamlanması gerekiyor. 4000 saat hızlı bir şekilde tamamlamak için 4000 saat izlenme satın al paketlerini satın alabilirsiniz. Bu paketten  Popigram sitesi ile uygun fiyatlar ile satın almak mümkün oluyor.

Bir YouTube Hesabını Nasıl Kapatabilirim?

YouTube hesabınızı kapatabilmek için YouTube stüdyoda oturum açmanız lazım. Daha sonrasında kanal gelişmiş ayarları bölümüne gelip buradan kanal silmek için istenen bölümleri tamamlamanız gerekiyor.

YouTube kanalınız ve büyütmek istediğinizde ise PopiGram.com adresini ziyaret ederek buradan birçok paketi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. Paket seçeneği oldukça fazla olduğu için YouTube kanalınıza en uygun olan paketleri avantajlı hızlı ve güvenilir bir şekilde alma imkanına sahip olursunuz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!