YouTube Link Nasıl Kopyalanır?

featured

YouTube ‘da paylaşılan videoların linklerini kopyalayarak bu videoları başka kişiler ile paylaşmak mümkündür. YouTube Linklerini kopyalamayı bilmeyen birçok kişi tarafından linkleri nasıl kopyalanacağı araştırılır. YouTube linklerini kopyalamak ise son derece basittir. Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle YouTube’a giriş yapmanız gerekiyor. Daha sonrasında linkini kopyalamak istediğiniz videoya gelmeniz gerekiyor. Videonun hemen alt kısmında yer alan üç noktaya tıklayıp paylaş butonuna basmanız gerekiyor. Burada karşınıza çeşitli seçenekler çıkacaktır. Bunlar arasına WhatsApp, Facebook, Instagram, Gmail gibi çeşitli seçenekler bulunur. Fakat en başında bağlantıyı kopyala seçeneği karşınıza çıkar. Bu seçeneğe tıkladığınızda YouTube videosunu linki kopyalanmış olur.

YouTube kanalınızı daha hızlı büyütebilmek için YouTube videolarınız için izleme satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz bu izlenmeler ile hesap istatiklerinizi hızlı bir şekilde arttırma fırsatına sahip olursunuz. Bunun için YouTube shorts izlenme satın al hizmetini veren Sosyalgram sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YouTube Link Nasıl Alınır?

YouTube videolarındaki linki almak oldukça basittir. Bunun için öncelikle linkini almak istediğiniz videoya karar vermeniz gerekiyor. Daha sonrasında videonun hemen alt kısmında üç nokta butonu çıkar. Bu butona bastığınızda kolaylıkla bağlantıyı kopyalayabiliyorsunuz. Bağlantıyı kopyaladıktan sonra dilediğiniz platformda paylaşabilirsiniz.

YouTube ‘da paylaşmış olduğunuz videoların bu şekilde linkini alarak diğer sosyal medya platformlarınızda paylaşabilirsiniz. Böylelikle diğer takipçilerinizin YouTube videosunu daha hızlı bir şekilde görmesini sağlayabilir ve YouTube’daki videolarınızın izlenmesinin artış göstermesini de sağlayabilirsiniz. Shorts izlenme satın al paketlerini kullanarak da YouTube videolarınızın izlenmesini arttırabilirsiniz. Bu paketleri Sosyalgram sitesinden satın alabilirsiniz.

Link Kopyalama Nasıl Yapılır?

YouTube video linkini kopyalamak oldukça basittir. Videoyu seçip daha sonrasında alt kısmında yer alan butona tıklayarak kopyalama işlemi gerçekleştirilebiliyor. YouTube ‘da kopyalanan linkler birçok platformda paylaşılma özelliğine sahiptir.

Kendi videolarınızın linklerini de kopyalayarak birçok platformda kullanabilirsiniz. Aynı zamanda SosyalGram.com.tr adresini ziyaret ederek bu linkler ile videolarınız için izlenme paketleri satın alabilirsiniz. Bunun dışında birçok paket seçeneği de bulunuyor. Bu seçenekleri inceleyerek uygun fiyatlar ile paketlere sahip olmak site ile mümkündür.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!