Ölçüde aynı fikirde

featured

 

Kariyerinin en iyi bölümünü Portekizli bir mühendisle geçirdikten sonra, 29 yaşındaki İsa ile tekrar çalışmayı dört gözle bekliyor.

Flamenko’ya Arao için  3 milyon avroluk teklifte bulunan Sarı-Mavili ekipler, Brezilya milli takımının kararını bekliyor. Willian Arao’nun sözleşmesi 31 Aralık 2023’te sona eriyor. Flamenko formasıyla 296 maçta forma giyen Arao, 25 maçta 21 asist yaptı.

TRT Spor

Süper Lig takımlarından Antalyaspor, altyapıda yetişen genç defans oyuncusu Bahadır Öztürk’ü Spor Toto 1. Lig takımlarından Rizespora’ya bir yıllığına kiraladı. Kırmızı ve Beyaz bunu kulübün sosyal ağında bildirdi. Akdeniz takımının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Spor Toto 1. lig takımlarından Çaykur Rizespor ile futbolcumuz Bahadır Öztürk’ün 2022-2023 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldı. Oyuncularımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz.

Bahadır Öztürk, 10’u ligde, 3’ü de Antalyaspor formasıyla kupada olmak üzere toplam 13 maçta forma  şansı buldu.

Kurban Bayramı tatiliyle bağlantılı olarak Beşiktaş kulübünün geleneksel tatili Vodafone Park’ta gerçekleştirildi. Etkinliğe Başkan Ahmet Noor Chevy, kulüp şube sonbahis oyuncuları ve kulüp üyeleri katıldı.

“Amacımız bu değerli topluluğun iyiliği için çalışmak olmalıdır”

Bayram sonrası açıklama yapan Ahmet Nurçevi, “Sevgili akrabalarım. Allah’ın izniyle yarın kurban bayramı. Hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum. Aramıza katılamayan tüm Beşiktaş taraftarlarını tebrik ederiz. Biz büyük bir aileyiz. Sadece birkaç yüz tane var ama onların tüm Beşiktaş ailesini temsil ettiğini biliyoruz. Aileler birlik ve uyum ister. Bildiğiniz gibi özellikle Maliye ve Seçim Meclisi’nden ayrıldıktan sonra bu yılın Beşiktaş’ta birlik ve beraberlik yılı olmasını istiyorum dedim. Burada  diyorum ki Allah sadece bu sene değil her sene bize birlik ve beraberlik nasip etsin.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!