MIXX Awards Türkiye 2022 Sonuçları Açıklandı

featured

IAB tarafından düzenlenen MIXX Awards Türkiye’nin 14.sü gerçekleşti

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından düzenlenen ve dijital mecralar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği MIXX Awards Türkiye’nin 14.’sü, Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşti.

Ödül Törenine Sektörün Önde Gelen İsimleri Katıldı

Ödül törenine reklamveren markalar, yayıncı mecralar, reklam ajansları ve sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.

Yenilikçi Kampanyalar ve Ödüller

736 başvuru ve 450 kampanya arasından 28 kategoride yapılan değerlendirme sonucunda 61 kampanya ödüle layık görüldü. “Yılın En İyisi Ödülü”nü “En Büyük Armağan” kampanyası ile 4129Grey ve Teknosa kazandı. Sahibinden.com Özel Ödülü’nü ise “GarantiON-Sahibinden” kampanyası ile Toyota ve Universal McCann aldı.

Yenilikçi Kategorilerle İzler Genişledi

MIXX Awards Türkiye, bu yıl yaratıcılığı daha da genişletmek için yeni kategoriler ekledi. GENÇ MIXX, Dijital Açıkhava Reklamcılık, CTV veya Addressable TV, sürdürülebilirlik kampanyaları ve Cumhuriyetin 100. Yılı Özel Kategorisi gibi kategorilerle fark yarattı.

14. MIXX Awards Türkiye’nin Sponsorları ve Destekçileri

14. MIXX Awards Türkiye’de sahibinden.com Platin Sponsor, Arçelik Başarı Sponsoru, sozcu.com.tr Lider Sponsor, Akbank, Digital Turbine, EssenceMediacom, Socialand ve Tooplay Kategori Sponsoru, OKEY Gece Sponsoru, Eti Mutluluk Sponsoru, Admatic, Demirören Medya, Doğuş Yayın Grubu, Forward Medya, Havas İstanbul, Mediazone, mSix&Partners, Unilever ve Wavemaker Protokol Sponsoru, Karbonat Tasarım Sponsoru, Brand Age ve Marketing Türkiye Medya Destekçisi ve Karnaval Eğlence Destekçisi olarak yer aldı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!