Kayseri’ye ilk defa geldik

featured

 

Kamptaki atmosfer hoş. İyi koşullarda kamp kurduk. Yarın kampımızın son günü. Verimli kamplar olduğunu düşünüyorum. Umarım bu ikinci kampta da devam eder. Sezona çok iyi hazırlanacağım.”

Eski şampiyonlar ve kaptanlar da çekilişe katılacak ve Basketbol Şampiyonlar Ligi web sitesi ve YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

Türkiye’yi BŞL Normal Şampiyonası’nda temsil edecek Bahçeşehir Koleji 4. torba, 3. torba Darüşşafak ve Galatasaray Nef  ve 2. torba Pınar Karşıyaka’dan kura çekimine katılacak. Ön raunttan seçilen Topas, ilk raunt ön raunt çekilişine katılacak.

Çizim Prosedürü:

2022/23 sezonunda Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 32 takım mücadele edecek. 28 takım doğrudan normal sezona gidecek ve son 4 takım 4 turnuva turnuvasına yükselecek.

Hem eleme turlarında hem de normal zaman dilimlerinde takımlar, daha önce turnuvaya katılmamış kulüplerin ilk BŞL Kulüp Sıralamasına ve BŞL Ulusal Sıralamasına casinopokerbeta göre sıralanır.

2022/23 BŞL sezonu 21 Eylül’de bir eleme turuyla başlıyor.

Turu Kaldır

Yirmi dört takım, altı gruba ayrılmış dört eleme  turnuvasında yarışıyor.

Ulusal koruma ilkesi, aynı ülkeden takımların karşı karşıya gelebileceği eleme turları için geçerli değildir.

  1. ve 2. olan takımlar yerlerini alır ve yarı finalden direk başlar.

Tüm Çeyrek Final maçları tamamlanana kadar Port 6’daki Takımlar Port 3’teki Takımlarla ve Port 5’teki Takımlar Port 4’teki Takımlarla karşılaşacak.

Çeyrek finallerin ardından kazanan takımlar, birinci ve ikinci tohum takımlarıyla karşılaşmak için yarı finale yükselir.

Sonraki sekiz kazanan kısa süre sonra dört finalde karşı karşıya gelecek ve kazanan normal sezonda doğrudan yarışacak 28 takıma katılacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!