Geçen dönem herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi

featured

 

Sadece İtimat ile konuştum. Aslında Beşiktaş ile anlaşamadı. Almak istememizin sebebi İtimat’ın Beşiktaş ile anlaşıp onu kiralamamızdı. Bu fikrimiz vardı. Kazanji J-hoon ile konuştum. Henüz anlaşamadılar. Yani şu anda böyle bir durum yok.”

“Transferimiz bir an önce yapılmalı”

Lisa Chalimbay, sezona daha erken başladıkları için hem ligde hem de Avrupa’da maçta sıkıntılar olduğunu söyledi. Transferimiz bir an önce yapılmalı. Geçen sefer bazı sorunlar yaşadık. 3 yıllığına Avrupa’ya gittik. Daha önce hiç yaşamadık. Neden bir sorun mu var? Çok erken başladık. Daha erken başlamadık. Bu yıl da erken başlamıyor. Trabzonspor ile bu ayın 15’inde ve 16’sında durumumuz netleşecek. Rakip de Ağustos başında belirlenecek. Zaman var. Daha dikkatli olalım. Anadolu takımının sesbahis belli bir bütçesi var. Yapabildiğimiz kadar iyi transferler hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

Geçen sürem gösterdiği performansla A Ulusal Ekip ’a kadar yükselen ve pek oldukça takımın takibine giren Doğukan Sinik, adım adım İngiltere’ye gidiyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City ile genç futbolcunun satışı için söz kesen Antalyaspor, transferin gerçekleşmesi halinde tarihinin en yüksek bonservis gelirini elde edecek.

Bonservisi 4 milyon Euro

Geçirme görüşmelerini 6 milyon Euro’dan açan Antalyaspor’un, meydana getirilen pazarlıkların arkasından 4 milyon Euro’da antak kalma sağlamış olduğu öğrenildi. 56 senelik tarihinde en yüksek bedelle futbolcu satışını İsmail Aissati ile meydana getiren Akrep, Faslı futbolcuyu Rus takımlarından Terek Grozny’ye 3.3 milyon Euro karşılığında göndermişti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!