İstanbul’da 8 isim kaldı

featured

 

Dün Fenerbahçe, Jorge Jesus rehberliğinde yeni sezonun ikinci etabına hazırlanmak için Avusturya’ya gitti. Ülkenin ilk yurt dışı kampını kuracak olan Fenerbahçe ekibinde 28 oyuncu yer aldı. İstanbul’da kalan sekiz kişinin isimleri dikkat çekti. Serdar Aziz, Miguel Crespo, Marcel Tisserand, Luis Gustavo, Mauricio Lemos, Stephen Kolker, Max Meyer ve Arda Okan Curtulan Avusturya’ya götürülmedi. Bu oyunculardan Serdar, Crespo, Tisserand, Meyer ve Lemos’un sakatlıkları olduğu biliniyordu.

Gustavo, Caulker, Arda Kurtulan…

Hazırlık maçlarında bekleneni veremeyen Gustavo’nun ise kadroda düşünülmediği için İstanbul’da bırakıldığı kaydedildi. Caulker ve Arda Kurtulan da Jesus tarafınca kafi bulunmadı. Kadroda altyapıdan Furkan Onur Akyüz (16), Yiğit Efe Demir (17), Uğur Kaan Yıldız (19 ve İsak Vural (16) da yer aldı.

Fenerbahçe’nin 1-7 Temmuz tarihleri içinde Avusturya’nın Graz şehri civarlarındaki Bad Radkersburg bölgesinde yapacağı kampta şu adlar yer ediniyor:

Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Onur Akyüz, Kim Min-Jae, Attila Szalai, Yiğit Efe Demir, Bright Osayi-Samuel, Uğur Kaan Yıldız, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, rulobet Çağtay Kurukalıp, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Lincoln Henrique, İsmail Yüksek, İsak Vural, Burak Kapacak, Muhammed Gümüşkaya, İrfan Can Kahveci, Dimitris Pelkas, Arda Güler, Diego Rossi, Emre Mor, Bruma, Mergim Berisha, Mbwana Samatta, Enner Valencia, Serdar Dursun.

Nuri Şahin yönetiminde yapmış olduğu atakla düşme potasından kurtulup geçen sezonu 7. sırada tamamlayanAntalyaspor4.transferini açıklamak için geri sayımda. İstanbul’dan kaleci Muhammed Alperen Uysal, Göztepe ‘den ön libero Soner Aydoğdu transferlerinin peşinden önceki günde eski Ulusal oyuncu Ömer Toprak’a imza attıran Kırmızı-Beyazlılar’ın, Liverpool’da kanat ve forvette vazife alan Sheyi Ojo’yla da imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!