Gol, 4 asist üretti

featured

 

Beşiktaş ‘ın 2022-23 sezonu formalarının lansmanı; İkinci Başkan Engin Baltacı, Asbaşkan Serhan Çetinsaya, Genel Yazman, Sponsorluk ve Pazarlama, İnsan Kaynakları ve İdari İşlerden Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Mehtap Mutluşan Ferah, Sayman Üye, Mali İşler Finans ve IT’den Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç, Dernekler ve Toplumsal Tesislerden Görevli Yönetim Kurulu Üye Ali Bayrak, Amatör Şubeler ve Süleyman Seba Tesislerinden Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş, Pazarlama ve Sponsorluklardan Görevli Genel Müdür Yardımcısi Cenk Sümer, Teknik Direktör Valérien Ismaël ve futbolcular ile forma göğüs sponsoru Rain’in Türkiye Genel Müdürü Mehmet Çamır’ın katılımlarıyla TFF Riva Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Lansmanda, Teknik Direktör Valérien Ismaël ile futbolcular; Josef de Souza, Gedson Fernandes, Necip Uysal, Kenan Karaman ve Ümit Meraş, 2022-23 marsbahis sezonu formalarıni basın mensuplarına tanıttılar.

İkinci başkan Engin Baltacı yaptığı sunum konuşmasında şunları söyledi:

“Lane’e iyi şanslar. Tişörtlerimizi beğeneceğinizi umuyoruz. Tişörtlerimiz çok güzel. Bu anlamda tüm Beşiktaş camiasını bu formaları almaya davet ediyoruz. Özellikle üçüncü formayı her türlü outdoor ve etkinlik için. giyilebilir bir mayodur. Bir tane daha çizgili formam yoktu, bu yüzden yönetim benden çıkarmamı istedi. Bu yüzden trikoların çok popüler olacağını düşünüyoruz. Bu anlamda, en başta söylemem gerekeni şimdi söylememe izin verin. Başkan Ahmet Nur Chebi çalışmaları nedeniyle lansmana katılamadı. Gazetecilerimiz, destekçimiz Rain’e saygılarımızı ve teşekkürlerimizi gönderiyoruz. Beşiktaş’a katkı sağlayan tüm destekçilere teşekkür ederiz. Futbol A.Ş, Rain’in sponsorluğunu kolaylaştırıyor. Yönetim Kurulu Üyesi Enis Ulusoy’a teşekkür ediyorum” dedi.

Sponsorluk ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi, İK ve Yönetim Genel Sekreteri Mehtap Mutlushan Ferah ise şu ifadeleri kullandı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!