İnişler ve çıkışlar var

featured

 

Aynı zamanda normaldir. Takımın mayıs ayının başından şu ana kadarki durumunu değerlendirecek olursak, çok yol kat ettiğimizi ve şu anda iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. İtalya’daki son yarışımızda takımdan çok olumlu geri bildirimler aldık. Artık takımımız dünya şampiyonasına neredeyse hazır. Takım atmosferi ve durumu ile ilgili olarak Dünya Şampiyonasına hazır olduğumuzu betox söyleyebilirim. Oynayacağımız grubun en güçlü grup olduğunu söyleyebilirim. Önümüzde bir maç dışında kolay maçlar olmadığını söyleyebilirim. Yani her maçı kazanacağız, maç maç oynayacağız.

Eda Erdem: Dünya Şampiyonasına Hazırız

Giovanni Guidetti’nin arkasında açıklama yapan Kaptan Eda Erdem, “Öğretmenimizin söylediği her şeye katılıyorum. Yaz uzun oldu. Eylül ayının sonuna kadar uzun bir yol katettik. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Güzel bir atmosfere sahibiz. Grubumuz zorlanıyor ve bir sonraki grupta kalmak istiyoruz. Dünya şampiyonaları bizim için zor olacak ama biz  hazırız. Coşkumuz iyi. Maç maç gideceğiz, sadece bir sonraki rakibi göz önünde bulundurarak hareket edeceğiz. İyi şeyler yapmak istiyoruz. Hazır olduğumuzu biliyoruz ve bu bilinçle ilerleyeceğiz. Son oynadığımız maç bize güven verdi ve takım olarak  iyi iş çıkardık. Halkımızın desteğiyle güzel bir betox giriş maç oynayacağımıza inancımız tamdır. ”

Bir milli takım 22 Eylül’de İstanbul’da Lüksemburg ve 25 Eylül’de Uluslar Ligi C Grubu’nda Faroe Adaları deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türkiye adayları yenilmeyen bir rekor ve temiz bir tablo ile açıklanıyor Bu iki maçta Alman teknik adam Stefan Kunz yaptı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!