Endüstriyel Çamaşır Makinesi Üreticileri

featured

Endüstriyel çamaşır makineleri hem endüstrinin farklı birçok alanında hem de hizmet sektöründe yaygın şekilde kullanılan ekipmanların başında gelmektedir. Yüksek yıkama kapasitesi sayesinde bu ürünler tek seferde ihtiyacının büyük bir kısmını karşılayarak işletmeleri yer ve zaman açısından bir kazanç sağlamaktadır. Ülkemizde endüstriyel çamaşır makinesi denildiğinde Tolkar Makine Smartex markası ile ön plana çıkmaktadır.

Tolkar Makina İzmir organize sanayide yerli sermaye ile üretim yapan sektörün en güçlü firmalarından birisidir. 1969 yılından bu yana tekstil yıkama ve sanayi tipi çamaşır makineleri üretimi alanında faaliyet göstermektedir. Tolkar Makina bugün geldiği noktada son teknoloji ile üretim yapan fabrikalarında Türkiye’nin endüstriyel alanda ve hizmet sektöründe çamaşır makinesi ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir.

Sanayi Tipi Çamaşır Makinesi Üretimi

Tolkar Makina bünyesinde üretilen sanayi tipi çamaşır makinesi çeşitleri farklı birçok sektörde tercih edilmektedir. Sürekli bir gelişim içerisinde olan ve son teknoloji sistemleri kullanan Tolkar Makina geliştirmiş olduğu otomasyon kontrollü akıllı konveyör sistemi sayesinde operatör vasıtasıyla istenilen program ve reçeteler doğrultusunda bir çalışma sergilemektedir.

Tolkar Makina tarafından üretilen sanayi tipi çamaşır makineleri farklı birçok sektörde kullanılmaktadır. Tolkar Makinalarının kullanıldığı sektörler şöyle sıralanmaktadır;

  • Tekstil ve konfeksiyon
  • Oteller ve konaklama tesisleri
  • Hastaneler
  • Çamaşırhaneler
  • Gıda ve sanayi tesisleri
  • Resmi kurumlardır.

Hem üretim hem de hizmet sektöründe sanayi tipi çamaşır makinalarına ihtiyaç duyulmaktadır. Tekstil ve konfeksiyon sektöründe yıkama, boyama, taşlama, ozon ve smart flow yapılırken yüksek kapasitelerde çalışan sanayi tipi çamaşır makineleri üretimin önemli bir parçası olarak yer almaktadır.

Gıda ve sanayi tesislerinde süt, peynir, et ve gıda üreten fabrikalar için cendere yıkama, bez ve filtre yıkama ve personel üniformalarını yıkamak üzere sanayi tipi çamaşır makinalarından kurulan alanlar bulunmaktadır. Yine endüstriyel ve ticari alanda faaliyet gösteren çamaşırhaneler ve kuru temizleme işletmelerinde yüksek kapasiteli profesyonel endüstriyel çamaşır makineleri tercih edilmektedir.

Eğitim kurumları, cezaevleri, bakımevleri, yurtlar, spor tesisleri, huzurevleri, askeriye ve askeri tesisler, restoranlar ve hamam ve sauna gibi spa merkezlerinde hijyen sağlayabilmek açısından sanayi tipi çamaşır makinalarından kurulan bir sistem bulunmaktadır.

Tolkar Makina firması yukarıda belirtilen tüm üretim ve hizmet sektöründe temizliği ve hijyeni sağlayabilmek açısından ihtiyaç duyulan yüksek kapasiteli çamaşır makinalarını üreten firmaların başında gelmektedir.

Tolkar Makine Sanayi Tipi Makine Üretimi

Tolkar Makina internet sitesine giriş yaparak firma bünyesinde üretilen endüstriyel ve sanayi tipi çamaşır makinesi çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Tesisiniz için ihtiyaç duyduğunuz sanayi tipi çamaşır makinalarını uygun fiyatlar ve satış sonrası destek avantajıyla satın alabilirsiniz. Firmaya ait olan iletişim bilgilerini kullanabilir ve ihtiyacınız için en uygun modelleri satış ekibinin de desteği ile belirleyebilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!