Bursa ayağı Mihraplı Park’ta gerçekleşti

featured

 

Kaykaycılar “mesafe geçişi” formatında düzenlenen etkinlikte en iyi performanslarını sergileyerek Red Bull Mind The Gap şampiyonu olmak için ter döktüler.

Yaratıcılık, zorluk ve hareket kabiliyetine göre puanlanan bir maçın ardından İstanbul’dan Halis Kara, Ankara’dan Deniz Yılmaz, İzmir’den Okan Percek ve Bursa’dan Serkan Parlak Akıl Öztürk birinci oldu. Dünya Kaykay Günü’nü galibiyetle tamamlayan kaykaycılara da sürpriz bir hediye verildi.

Halis Kara, İstanbul Red Bull Mind Gap’i kazandığı için çok mutlu. Kara, “Uzun zamandır paten kayıyorum” dedi Kara. Türkiye’de böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Kaykaycılar kendilerini çok daha önemli hissediyorlar. 21 Haziran’a ek olarak bu etkinliklerin daimi olmasını diliyoruz. İlk olmak herkes için bir zevktir. Birçok yarışma arasında birincilik kazandığım için çok mutluyum. Red Bull Mind the Gap’e tekrar katılıp birinciliği kazanmak istiyorum.”

10 yılda 15 etkinlik

Red Bull Mind the Gap, 10 yıl önce Atlanta, ABD’de sporcular için bir proje olarak kurulmuş ve bugüne kadar 15’ten fazla gerçekleştirilen bir etkinlik queencasino ağına dönüşmüştür. Türkiye geçen yıl ağa katılırken, bu yıl Red Bull Mind The Gap 4 farklı şehirde coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Dünyanın en keyifli kaykay festivallerinden biri olarak  adlandırılan Red Bull Mind The Gap, bu yıl Türkiye dışından kaykaycılar getirdi.

ABD ve Mısır’da da oldu

Etkinliğe ev sahipliği yapan Atlanta, geçen yıl boş olan Red Bull The Gap’i bu yıl yeniden ağırladı. 8 Ocak’ta ABD’li kaykaycılar Atlanta’da bir araya gelirken,  Red Bull Mind the Gap Mısır’da heyecan yaşadı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!