Benzema 2 gol attı, Vinicius  3-0 attı, bitti diyorsunuz

featured

 

Rakiplerinin puan kaybettiği bir haftada çok önemli bir 3 sayı kaydettiğini belirten Nihat Kahveci, “Fenerbahçe, rakibinin puan kaybettiği haftada 10 puanlık bir oyun oynadı. Bir maçı kaçırıyorsunuz, onlar için daha iyisi olamazdı.” sözlerini kullandı.

“45 SANİYE ARDA OYUNCU YOK”

Son olarak, Jorge Jesus’u genç Fenerbahçe’ye birkaç şans verdiği için eleştiren Nshat Kahveci, dedi. -Yetenek Arda Güler’in “Nasıl diyeyim Cenk Tosun corendonbet için 25 saniye olamaz, Arda  45 saniyelik bir oyuncu değil. Son maçı oynadı, Arda’da 11’i gördük. Efendim 1 dakika değil.” çok erken. ama kısa. Arda konusunda hocamızla anlaşamıyoruz” dedi. (sayaç)

Geçişin yıldızı Dele Alli sınıfta kaldı.  26 yaşındaki 10 numara Beşiktaş, sahadaki son 3 maçında mağlubiyet alırken, oklar  uzun süre forma giyen teknik direktör corendonbet giriş Valerien Ismael’in üzerindeydi. Trabzon’a karşı 67 dakika forma giyen İngiliz, oyuncu değişikliği sırasında da taraftarlar tarafından tepkiyle karşılandı. Dele’nin Alli’ye transfer sürecinde oynayacağına söz verdiği ortaya çıktı.

MAÇ NO!

Everton’ın kiraladığı oyuncunun menajer Valerien Ismael ile yaptığı görüşmede oynama sözü verdiği öğrenilince Fransız menajer oyuncu konusunda ısrar etti. Ayrıca Dele Alli’nin eksiklerini tamamlamak isteyen teknik heyet de süre vererek açığı bir an önce kapatmayı hedefliyor. (yarın)

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!