Bayern Münih’in yanı sıra Almanya ve İngiltere

featured

 

İspanya ve İtalya’dan da birçok kulübün Arda Güler’i takip ettiği ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kulüp temsilcisinin Fenerbahçe maçlarına katılmasının beklendiği kaydedildi.

Başarılı smaçör Tuğba Şenoğlu, Japonya gezisi öncesi 4Bir4Bir’e röportaj verdi. İşte Tuğba Şenoğlu’nun napolyonbet ünlü sözleri:

Tuğba, Japon takımı Kurobe Aqua Fairies’de oynamaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Neden Japonya’yı seçtin? “VakıfBank benim doğup büyüdüğüm kulüptür, 13 yaşımdan beri bu camianın içindeyim. Ama şimdi yolculuğu yapmak zorundaydım” dedi.

Japonya dışındaki takımlardan da teklifler aldığını söyleyen Tuğba, “Kalbimi dinlemek istedim. “Japonya’yı seçtim” dedi.

“Bir sporcu olarak Japonya’da ülkemi Tuğba’yı değil,  temsil edeceğim. Bunun ayrı bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Hatta bu sorumluluk beni daha da motive ediyor” dedi.

Neden İtalya’yı değil de Japonya’yı seçtiniz? “Bir anda böyle bir sonuç vermedik. Uzun uzun düşündük. Akrabalarım, ben, menajerim etkenleri konuştuk. Japon takımlarını izledik.  Tuğba Şenoğlu, “Japonya’ya yakınlaştım” ve yurtdışına taşınma sebebini ise, “Genel olarak Türkiye liginde tüm oyuncularımız yabancı. Bu sefer biraz gerideyiz. Daha fazla oynamalıyız. Ama şimdi Türkiye’de bu  olmuyor. Bu yüzden insanlar yurtdışına çıkmak napolyonbet giriş zorunda kalıyor.” Tuğba Şenoğlu, Uluslar Ligi’nde Sultans of Seti’yi mağlup ettikten sonra neden Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı sorulduğunda, “Bir öğretmenin puanı, öğretmeninizin puanıdır. Ona hiçbir şey söyleyemezsin.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!