Mertens izledi

featured

 

Icardi kıtalar arası dolaştı, sonrasında Kayserispor ceza alanında da dolaştı! Sol taraf ve orta alan felaketine ilkin Gavranovic 22’de attığı golle katıldı. Sonrasında jackbet Mertens, Onur’u dürbünle izlerken, Kayserispor sağ beki müthiş bir vuruşla 34‘te ekibini 2-0’ a taşıdı.

Acı ders aldılar

86’da Sulh Alper 2-1 yapmış oldu! İlk yarı Yunus da Marmara denizinde teknelere birlikte rol alan yunus balıklarından farksızdı! Galatasaray büyük umutlarla geldiği Kayseri’den acı bir ders aldı. Yıldız adlar kağıt üstünde, görkemli ışıltılı bir kadro olur fakat iş fiiliyata dönünce hayaller yıkım olur. Tebrikler Kayserispor, alayımızın hayallerinin, boş bulunduğunu kanıtladın!

SERKAN AKCAN: İBRETLİK!

Geçirme yasağı sebebiyle kıt kanaat sezona başlamış olan Kayserispor ile aktarma zengini Galatasaray’ın mücadelesi ibretlik bir öykü gibiydi. Modern Atan, jackbet giriş nefis bir başlangıç planı hazırlamış, 15 gündür maç yerine taktik idman meydana getiren Okan Buruk’a. Kerem’i kulübede tutup Mertens’i sol forvete, Kazımcan’ı sol beke devam eden Buruk hoca kim bilir en oldukça çalmış olduğu yerden yitirdi. Mertens ile Kazımcan’ın arasındaki mesafeleri Ramazan ve Onur ile dolduran Modern Atan, aslolan farkı merkez baskısıyla yarattı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!