Ameliyatsız Yüz Germe İle Cerrahi İşleme Gerek Kalmadan Gençleşin!

featured

 

Cildimiz yaş aldıkça eski elastikiyetini kaybeder. Bu sebeple kırışıklıklar artarak cildimiz daha yaşlı ve solgun görünür. Yüzdeki kırışıklıkları gidermek ve cildi sıkılaştırmak için herhangi bir cerrahi işleme gerek olmadığını biliyor muydunuz? Son yıllarda gelişen estetik tıp sayesinde ameliyatsız yüz germe operasyonuyla kırışıklıklarınızdan kolayca kurtulun!

Cildimiz çeşitli nedenlere bağlı olarak zaman içerisinde kırışmaya başlar. Yer çekimi, olumsuz hava şartları, birtakım tıbbi rahatsızlıklar ve yaşlanma cildin kırışmasının nedenlerinden bazılarıdır. Yaş aldıkça cilt elastikiyetini kaybetmeye başlar ve buna bağlı olarak kolajen üretimi de azalır ve deri ile beraber bağ dokuları gevşer ve yerçekiminin etkisi ile sarkar. Ameliyatsız yüz germe ile tüm bu sorunlara çare bulmak mümkün.

Ameliyatsız yüz germe nedir?

Gün geçtikçe adı daha sık duyulmaya başlanan ameliyatsız yüz germe uygulamaları ile daha genç ve sıkı bir cilde siz de sahip olabilirsiniz. Oldukça başarılı sonuçların elde edildiği bu uygulamada son model teknolojik cihazlar kullanılmaktadır. Ameliyatsız yüz germe uygulaması radyofrekans veya ultrason enerjisi deri altına verilerek kolajen üretimini artırmayı amaçlar. Bu uygulama alanında uzman dermatologlar tarafından yapılır.

Bunun yanı sıra iple askılama ve dolgu uygulamaları da sarkmayı azaltmak amacı ile yapılabilir.

Ameliyatsız yüz germe öncesinde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?

Yaşa ve zamana bağlı olarak cilt üzerinde meydana gelen deformasyonların yok edilmesi için uygulanan ameliyatsız yüz germe uygulaması kişiyi oldukça gençleştiren bir işlemdir. Yaşlılık belirtilerini ortadan kaldıran bu yöntemle siz de daha sıkı ve genç bir cilt yapısına kavuşabilirsiniz. Ameliyatsız yüz germe öncesinde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunun başında ise kullandığın ilaçlar hususunda doktoru bilgilendirmek gelmektedir.

Eğer kan sulandırıcı ilaçlar kullanıyorsanız bu ilacın işlemden en az iki hafta önce kullanımına ara verilmesi gerekir. Ayrıca kan pıhtılaşmasını engelleyen birtakım gıdalarında işlem öncesinde bir süre tüketilmemesi önemlidir. Ek olarak ameliyatsız yüz germe işleminden yaklaşık 4-5 gün önce alkol tüketmekten kaçınılmalıdır.

Ameliyatsız yüz germe uygulaması kimler için uygun değildir?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması herkes için tavsiye edilen bir uygulama değildir. Eğer cilt yapınız oldukça ince ise ve cildinizin alt kısmında yer alan yağ dokusu az ise, aynı zamanda gıdınızda ve çenenizde ileride derecede sarkma var ise bu uygulamayı yaptırmanızı önermiyoruz.

Bunların dışında, gebe kadınların ve emzirme döneminde olan annelerin de ameliyatsız yüz germe yaptırması doğru değildir. Uygulama öncesi dermatolog ile detaylı olarak konuşmak ve bilgilenmek gerekmektedir.

Ameliyatsız yüz germe işlemi ne kadar sürede tekrarlanır?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması uzun yıllar kalıcılığını koruyan son derece etkili bir uygulamadır. Uygulamanın etkileri yavaş yavaş kaybolmaya başladığı anda doktorunuzun da bilgisi dahilinde ameliyatsız yüz germe amacıyla yaplan işlemler tekrarlanabilir.

Ameliyatsız yüz germe kalıcı bir uygulama mıdır?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması sayesinde ciltteki kolajen üretimi tekrar artışa geçerek cildin daha genç ve estetik görünmesi sağlanır. Bu uygulama genellikle 2 yıl kalıcılığını etkin bir şekilde korur. Bazı hastalarda bu süre 4 ila 6 yıla kadar uzayabilir.

Ameliyatsız yüz germe sonrasında süreç nasıldır?

Ameliyatsız yüz germe uygulamasında lokal anestezi yöntemi kullanılır. Uygulama yaklaşık olarak yarım saat 45 dakika arasında sürer. Cerrahi bir tekniğe ihtiyaç duyulmadığı için iyileşme süreci kısadır. Kişi işlem sonrası gündelik yaşamına rahatça geri dönülebilir. Bazı hastalarda işlemden sonra tedavi bölgesinde hafif ve geçici olarak morarma ve kızarıklıklar da meydana gelir.

Ameliyatsız yüz germe iz bırakan bir işlem midir?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması hiçbir cerrahi işlem gerektirmeyen bir uygulamadır. Bu nedenle işlem sonrası herhangi bir iz bırakmaz. Bu işlem esnasında oldukça ince uca sahip iğneler kullanılır. Bu iğneler de ciltte herhangi bir leke veya iz bırakmaz.

Ameliyatsız yüz germe yöntemleri nelerdir?

Ameliyatsız yüz germe uygulamaları alanında uzman plastik cerrah veya dermatologlar tarafından yapılan bir işlemdir. Ameliyatsız yüz germe teknikleri aşağıdaki gibidir:

  • Kilit askı yöntemi
  • Fokus ultrason
  • Thermage
  • Altın iğne işlemi
  • Sıvı yüz germe yöntemi
  • Endopeel
  • İp ile yüz germe işlemi
  • Örümcek ağı tedavisi
  • Mezoterapi
  • Dolgu uygulamaları

Ameliyatsız yüz germe uygulamasının riskleri var mıdır?

Ameliyatsız yüz germe işlemi cerrahi bir teknik gerektirmez. Bu nedenle işlem sonrasında herhangi bir yan etki oluşma riski yoktur. Uygulamadan hemen sonra kişi gündelik yaşamına rahatça devam edebilir. Ameliyatsız yüz germe uygulaması alanında uzman bir plastik cerrah veya dermatolog tarafından uygun klinik ortamda ve hijyenik koşullarda gerçekleştiği sürece hiçbir zararı bulunmaz.

Ameliyatsız yüz germe uygulamasının avantajları nelerdir?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması hiçbir cerrahi işleme gerek kalmadan cildinizi gençleştirmeyi ve eski elastikiyet düzeyini kazandırmayı hedefler. Cerrahi bir teknik içermediğinden iyileşme süreci yoktur. Kişi uygulama sonrasında hemen gündelik hayatına geri dönebilir. Ameliyatsız yüz germe uygulaması sonrasında oldukça doğal bir görünüm elde edilir. Üstelik bu uygulamanın kalıcılık süresi diğer cerrahi işlem gerektirmeyen uygulamalara oranla daha fazladır. Bu da hasta memnuniyet düzeyini artıran etmenler arasındadır. Ameliyatsız yüz germe uygulamaları cerrahi işlem gerektiren uygulamalara göre daha düşük maliyet içeren uygulamalardır. Bu da ameliyatsız yüz germe uygulamasının çok fazla tercih edilmesine neden olmaktadır.

 

Ameliyatsız yüz germe uygulaması fiyatları ne kadar?

Ameliyatsız yüz germe uygulaması cildin kolajen seviyesini artırarak cilde eski esnekliğini ve sıkılığını kavuşturmayı amaçlarken, germe etkisini veren bir estetik işlemdir. Bu uygulama ile cilt daha genç görünür ve o solgun ifade yok olur. Ameliyatsız yüz germe uygulamaları kendi içinde birbirinden ayrılır. Bu nedenle her birinin fiyatı da değişiklik gösterir. Aynı zamanda ameliyatsız yüz germe uygulamasını yapacak olan doktorun tecrübesi ve uygulamanın yapılacağı klinik de fiyatlandırmayı etkileyen faktörler arasındadır.

Sağlık Bakanlığı onaylı merkezlerin internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Bu nedenle 0212 241 46 24 no’lu telefondan polikliniğimizi arayarak dudak dolgusu fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

 

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

 

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!