2-0 yenik ederek rövanş öncesi büyük avantaj elde etti

featured

 

Fenerbahçe periyodu sonrasında son olarak Brezilya ekibinin yolunu tutan Portekizli teknik adam, istedikleri skoru alamadıklarını belirtirken şanssızlıktan da yakındı.

Karşılaşmanın arkasından konuşan Pereira, Flamengo’ya karşı iyi bir oyun ortaya koyamadıklarını iade ederken, “Bu gece iyi oyunlarımızdan birini sergilemedik, bunu kabul etmemiz gerekiyor. İlk yarıda en iyi resmimizi çizdik ve pozisyonumuzu hiç bırakmadık. Topa pas ve kontra atakla karşılık verdi ve rakibe bir şans verdi. Sanırım bırakacak kadar şanslı değildik. İkinci yarıda hücum yapan bir sembolbet organizasyonumuz yoktu. Ama fark o kadar da büyük değil” dedi, sözlerini kullanarak.

Topa daha çok haiz olmak istediklerini ve oyunu bu doğrultuda şekillendirmeye çalıştıklarını da aktaran Portekizli hoca, ikinci golün kendileri için oldukca büyük bir darbe bulunduğunu, gene de rövanşta ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

İki ekip arasındaki rövanş mücadelesi 10 Ağustos’ta TSI 03:30’da gerçekleşecek.

Beşiktaş ’ta kulübün gelecekte fazlaca şey beklediği oyunculardan kabul edilen Emirhan İlkhan, Torino’ya gitmek için artık saatleri sayarken, siyah beyazlılar bu operasyonun tamamlanmasıyla aynı sezonda altyapısından yetişen 2 oyuncusundan 11 milyon Euro’yu kasasına koymuş olacak. Rıdvan Yılmaz 6.5 milyon Euro’ya Rangers’a imza atarken Torino da Emirhan’ın sözleşmesinde yer edinen 4.5 milyon Euro’luk sembolbet giriş çıkış maddesini kullanarak genç futbolcuyu renklerine katmış olacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!