Zamanı geldiğinde bir karar vereceğim

featured

 

  1. dakikada konuk ekip Jean Coussai’nin defansını bozarak kaleci Altay’ı mağlup etmesiyle 2-1 öne geçti. Sarı-lacivertlilerin bu gole tepkisi gecikmedi ve takımın en skorer ismi Enner Valencia 28. dakikada eşitliği sağladı ve skoru 2:2’ye getirdi.

Neredeyse hiçbir şey tamamlanmadı. 73. dakikada top Caner Erkin’in eline vurduktan sonra hakem Atilla Karaoğlan bir penaltı daha  gösterdi.  Enner Valencia topu betmoney geri aldı ve  3. takımının 4. golünü kaydetti. Ekvadorlu, 2017’den bu yana bir maçta hat-trick yapan ilk sarı-lacivertli oyuncu oldu.

Atilla Karaoğlan önemli kararlar aldı. VAR ekibi, desteğe ihtiyaç duyulduğunda yerinde yardım da sağladı. Hakem birkaç faul yaptı, kartlarla ve ellerle oynarken hatalar yaptı. Ancak bu hatalar, oynanışı etkileyecek hatalar değildi.

Bayan voleybol takımı yarın FIVB Dünya Şampiyonası Çeyrek Finallerinde ABD ile karşı karşıya gelecek. Polonya’nın Gliwice kentinde gerçekleşecek olan betmoney giriş mücadele TSİ 18:30’da başlayacak.

Milliler, B Grubunu lider bitirdi ve son 16’ya yükseldi. Kırmızı-Beyazlılar ikinci turda F Grubu’nda Almanya ve Kanada’yı mağlup ederken, ABD ve Sırbistan’a mağlup oldular. F Grubu’nda Sırbistan ve ABD’nin ardından üçüncü olan takım, Çeyrek Final’e yükseldi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!