Yenilik Partisi’nden MEİGDER’ e ziyaret

featured

Yenilik Partisi Mersin İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Mersin İnternet Gazetecileri Derneği’ni(MEİGDER) ziyaret etti.

Yenilik Partisi Mersin İl Başkanı Şeküre Gemici, Mersin İl Başkan vekili Baran Aslan, Mersin İl Kadın Meclisi Başkanı Meryem Metin, İl Disiplin kurulu Başkanı Bektaş Şimşek ve Mersin il Sekreteri Zahide Aydoğan Mersin İnternet Gazetecileri Derneği başkan yardımcısı Mustafa İnsan’ a çiçeklerini takdim ederken hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Mersin’de 6 ilçede teşkilatlanma çalışmaları tamamlandı.

CHP ‘den ayrılan Öztürk Yılmaz’ın önderliğinde 20 Temmuz 2020 ‘de kurulan Yenilik Partisi’nin Mersin İl Başkanı Şeküre Gemici bir çok ilde teşkilatlanmaların tamamlandığını ve kongreye hazır halde olduklarını dile getirdi. Bu doğrultuda Mersin’de de Tarsus, Gülnar,Toroslar ,Akdeniz , Yenişehir ve Mezitli olmak üzere toplam altı ilçede teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanmış olup kongre çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Türkiye’de temiz temiz siyaset yapmaya geliyoruz.

Çalışmalarını esnaf gezisi, birebir görüşme, halk ve mahalle gezileri şeklinde halk ve halkın problemleri odaklı olarak devam ettiğini söyleyen Gemici “İdeolojisi halk olan çıkar gözetmeyen halkın refahını huzurunu önemseyen yüzünü halka dönmüş şeffaf, açık ve ulaşılabilir bir siyasi parti olma vizyonuyla Türkiye’de temiz siyaset yapmaya geliyoruz” şeklinde konuştu. Türkiye’de siyasetin şeffaf yürümediğini, halkın refahı değil çıkar gruplarının çıkarı ve menfaatiyle siyaset yapıldığını iddia eden Gemici; “Biz bu düzeni değiştirmek Türk halkına yenilik getirmek için buradayız” dedi. Vatanını, milletini, bayrağını seven ülkesini ve ülkemizin çıkarlarını önemseyen herkesi çatımızın altında toplamayı hedefliyoruz.” diyen Gemici bu inançla yenilik için çalıştıklarını dile getirdi.

Mezun istihdamı çok büyük problem

“Yenilik diyerek çıktığımız yolda gençleri projelerimizin bel kemiği olarak belirledik ve gençlerimizin istihdam problemleri üzerine çalışmalar yapıyoruz.” Diyen Gemici; “Bu bağlamda il binamıza gelerek kendisi ve kendisi gibi mezun diğer arkadaşlarının mağduriyetlerini bize taşıyan Eskişehir Anadolu Üniversitesi raylı sistemler mezunu genç arkadaşımız Salim Turaç’ a ses olacağız. ”şeklinde konuştu.
Genel başkan Öztürk Yılmaz’ın da konuyla yakından ilgilendiğini belirten Gemici bu konunun takipçisi olacaklarını özellikle belirtti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!