Ünlü Oyuncu George Gilbey’in Ardından Büyük Üzüntü

featured

İngiltere’nin Southend-on-Sea Şehrinde Trajik Bir Kaza Sonucu Kaybettik

40 yaşındaki ünlü oyuncu George Gilbey’in yüksekten düşerek hayatını kaybetmesi, sevenlerini yasa boğdu. Gilbey’in ölüm haberi ailesi ve sevenleri tarafından doğrulandı.

Ailesi ve Dostları Gilbey İçin Duaya Davet Ediyor

George Gilbey’in kız kardeşi Sabrina Browning, “Ebedi cennette dinlen kardeşim. Çok gençsin ama Tanrı sadece en iyilerini alır” sözleriyle kardeşine veda etti. Gogglebox dizisinin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise Gilbey’in ailesi ve arkadaşları için duaların kabul edilmesi istendi.

Sevenleri ve Meslektaşları Gilbey’i Anıyor

Gilbey’in 2014’te Celebrity Big Brother’da yer aldığı ve Ex on the Beach yıldızı Ricci Guarnaccio’nun duygusal mesajı da yürekleri dağladı. Guarnaccio, “Kalbimi kırdın. George, seni gerçekten özleyeceğim dostum. Her zaman odanın parlayan yıldızıydın, diğerlerine değer verdin ve yaşadığımız anılar kardeşim için daima kalbimde olacak” dedi.

Gilbey, 2013 yılında Gogglebox dizisinde yer almaya başlamış ve 2021 yılına kadar devam etmişti. Üvey babası Pete McGarry’nin ölümünden sonra da diziye devam etmişti. Gilbey’in ani ölümü, televizyon dünyasında büyük bir boşluk yarattı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!