ÜNLÜ İŞ ADAMI ARİF TARIM’IN KUAFÖR TERCİHİ ÜNLÜ KUAFÖR POYRAZ YILMAZ OLDU

featured

 

İçege İnşaat Taahhüt Altyapı Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin Sahibi olan Arif Tarım, devlet kurumlarının işleri için Ankara’ya geldi. Ankara’da saç tasarımcısı araştırma sonucunda ünlü kuaför Poyraz Yılmaz’a ulaşan Tarım, Yılmaz hakkında “Acelem var diye geldim 20 dakikada saç sakal düzenledi, tam istediğim gibi de oldu. Kendisini tebrik ediyorum, artık Ankara’da ki tek tercihimdir. Gerçekten mesleğinde bu kadar başarılı olmasına hayran kaldım.” İfadelerine yer verdi.

Ülke genelinde birçok kişinin randevu alarak gittiği Yılmaz’ın başarısı takdir görmeye devam ediyor. Ünlü fenomen Fevzi Kaan Türker, ünlü iş adamı Arif Tarım, Milli boksör Özgür Türk, genç oyuncu Sefer Yılmaz, genç oyuncu Oğuz Taner Koçak’ın da tercih ettiği ünlü kuaför Poyraz Yılmaz haricinde de birçok ismin gözdesi haline gelmiş durumda.

Herkesin sık sık arattığı Poyraz Yılmaz kimdir? Nerelidir? Sizler için bu haberimizde yer verdik..

22 Şubat 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelen Yılmaz, kuaförlük mesleğiyle henüz 13 yaşındayken tanıştı. 2004 yılında kuaförlük mesleğiyle tanışan Poyraz Yılmaz çekirdekten yetişme kültürü ve otoritesiyle kuaförlük mesleğini öğrenmeye başladı.

Öğrenmeyi ve gelişmeyi ön planda tutan Yılmaz, yurt içinde ve yurt dışında aldığı sektörel eğitim ve gelişim programlarına sürekli katılım sağlayarak kariyer hayatını profesyonel noktaya taşıdı.

Mesleğiyle alakalı katıldığı yarışmalarda derece alarak birçok ödüle ve “2020 CMC HAİRCUT” yarışmasında “DÜNYA OSCAR KUPASI” kaldırarak başarısını taçlandırdı.

Meslek hayatında ki 19 yıllık tecrübesine ek aldığı akademik eğitimlerle birlikte “PROFESYONEL HAİRCUT EĞİTMENİ” olarak meslektaşlarına öncülük etmektedir.

Farklı şehirlerden de tanınmış özel müşteri potansiyeli olan Poyraz Yılmaz, kariyer hayatını Ankara’nın Etimesgut ilçesine bağlı Elvankent semtinde üstün başarıyla devam ettirmektedir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!