Trabzonspor’dan Büyük Başarı

featured

 

 

Son yılların en iyi ligini yaşayan Trabzonspor; Antalya’daki yenilgisini çabuk unuttu. Kendi stadında 5 maçın 5’ini de kazanan bordo mavili ekibin puan cetvelindeki yerini koruyor. Çok iyi performans gösteren Trabzonspor son 11 sezonda da en iyi puana ulaştı.

Taraftar Memnun Performans Harika

İstanbul’daki üç büyüklere fark atan Trabzonspor takımında teknik direktör Abdullah Avcı kendisine yöneltilen övgülere yardımcı grubunun emeğinin de etkisini belirtti. Bu başarının ardında büyük bir ekip ruhu olduğunu her fırsatta dile getiren Abdullah Avcı; taraftarının karşısına da yardımcı grubu ile çıktı ve hep birlikte 1xbet bahis tezahüratlara coşkulu bir karşılık verdiler.

Trabzonspor’un yenilmezlik serisini Antalya spor sona erdirmişti. Bu seriyi sonlandıran bordo mavililer; kendi sahalarında yer aldığı 14 maçta yenilmedi. Bu maçları 4 beraberlik ve 10 galibiyet alan Trabzonspor böylece başka bir seriyi 1xbet yeni adresi sürdürmeye kararlı görünüyor. 17. haftada Hatayspor’u yenen bordo mavili ekip üst üste kendi evinde 5. galibiyetini yaşadı.

Futbolcu ve Teknik Ekip Uyumu

Eksik oyuncularına rağmen gayet iyi bir iş çıkara Trabzonspor takımının 4 oyuncusu ise 5 gol atma barajını aşarak çok iyi bir performans sergilemiş oldular. Kalesinde de oldukça az gol gören Trabzonspor takımındaki iyi gidişat taraftarı ve teknik ekibi de hayli memnun ediyor. 17. haftayı 42 puanla ve lider olarak tamamlayan Trabzonspor takımı; devre arasına lider olarak girmekte kararlıdır.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!