Stadyumu’nda düzenlenecek törenle kupayı kaldıracak

featured

 

Haftalarca süren hazırlıkların ardından yarın kupayı taraftarların önünde kaldırmaya hazır olan Trabzonspor’un kupa töreni bilgileri açıklandı.

“Şampiyonluk Filosu”

Şampiyon takımın oyuncuları yarın 16:45’te Mehmet Ali Yılmaz tesisinden gemiye binerek Faroz limanı Ayasofya’ya ve ardından “Şampiyonluk Filosu”nun duracağı Trabzon limanına hareket edecek. . “Şampiyonluk Filosu”, her büyüklükte balıkçı teknesi eşliğinde Trabzon limanına demirlenecek. Oyuncular, limana park etmiş üstü açık otobüsler tarafından karşılanacak ve sahil yolu güzergahından Medical Park Stadyumu’na gidilecek.

Sanatçılar şarkılarını sevecek

Kupa töreninin yapılacağı Medical Park Stadı’nın kapıları saat 16:00’da taraftarlara açılırken, etkinlik 18:00’de başlayacak. Birçok sanatçı dev sahnede şarkı söyleyip dans ederek hayranlarını coşturacak. Sırasıyla Apolas Lermi, Bilal Hancı, DJ Burak Yeter, Ezgi Eyüpoğlu, İbrahim Can, İhsan Eş, Kadr, Matthaios Tsahouridis, Mero, Mustafa Topaloğlu, Nazlı Hacıalioğlu, Özkan Meydan, modabet Sedat Keskin, Seren Uzun ve Yener Çevik gibi sanatçı ve müzisyenler, Aydınlatın şarkılarıyla kutlayacak.

Şampiyonlar Kupası’nı kaldıracaklar

Gösterinin ardından gösteri Kasketliler Horonu, Kuzey Hizmetkar Halk Dansları Topluluğu ve kolbaşı gösterileri ile devam edecek. Gösterinin ardından şampiyonluk takımının oyuncuları, seçtikleri şarkılar eşliğinde zafere giden yolda şampiyonluk kupasını kaldırmak için sahne alacak. Ödül töreninin ardından program Demet Akalın’ın vereceği konserle sona erecek.

Bayramdan sonra İstanbul’a gidecekler

Şenlikler saat 23:00’te havai fişek, ışık ve lazer gösterilerinden oluşan görsel bir şölen ile sona erecek. Ligde Altay ile Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçın 37. haftasında özel jetle İstanbul’a giden Bordo Mavililer, şampiyonluk tutkusunu sahada taraftarlarıyla birlikte yaşayacak.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!