Soyunma Dolabı ve Arşiv Dolabı Fiyatları

featured

Modern çalışma yerlerinde, çalışanların özel eşyalarını, kıyafetlerini ve çantalarını güvenle saklayabilecekleri kilitli soyunma dolapları önemli bir gereksinimdir. Soyunma dolapları kıyafetlerin ütüsünün bozulmasını önlediği gibi, kullanıcılarının kıymetli eşyalarını çalınma veya kaybolma  riskine karşı da korur. Ayrıca Tunsan çelik tarafından son teknoloji kullanılarak imal edilen soyunma dolapları, ergonomik ve şık tasarımları ile iç mekanların havasını değiştirir.

Soyunma Dolapları Nerelerde Kullanılabilir?

Ofis çalışanlarının, spor salonunu kullanan sporcuların, okuldaki öğrencilerin, fabrikadaki işçilerin hayatlarını kolaylaştıracak soyunma dolapları, birçok insanın bir araya geldiği toplu kullanım alanlarının önemli bir gereksinimidir. İnsanların hayatını kolaylaştırır ve eşyalarının korunmasını sağlar.

Tunsan Çelik Kalitesiyle Üretilen Soyunma Dolabı Modelleri 

Firmamız Tunsan Çelik yılların getirdiği tecrübe ile ürettiği soyunma dolapları müşterilerden gelen geri bildirimler ile her geçen gün tasarımda yeniliklere gidilmektedir. Tekli, ikili, üçlü, dörtlü, altılı, L kapılı ve kilitli soyunma dolabı çeşitleriyle birbirinden kullanışlı soyunma dolapları üreten firmamız, ayrıca müşterilerimiz istekleri doğrultusunda da özel üretimler yapabilmektedir.

Güncel soyunma dolabı fiyatları ve modelleri hakkında bilgi almak için tunsancelik.com/soyunma-dolaplari/  internet adresimizi ziyaret edebilir, ayrıca  0212 876 18 44 – 0533 400 74 79 müşteri hizmetleri numaralarımızı da arayabilirsiniz.

Tunsan Çelik Kalitesiyle Üretilen Arşiv Dolabı Modelleri 

Kamu kurum ve kuruluşları, fabrikalar, ofisler, bankalar ve daha birçok çalışma yerlerinde evraklar zaman içerisinde birikir ve bunların düzgün bir şekilde tasnif edilip arşivlenmesi gerekmektedir. Eski zamanlar da arşivleme işlemleri için ayrı odalar tahsis edilir ve personel evrakları buralarda muhafaza ederdi.

Ancak günümüzde üretilen arşiv dolapları ile bu problem çözüme kavuşmuş, iş yerleri açısından mekandan tasarruf, çalışan açısından ise zaman tasarrufu sağlanmıştır. Raylı ve kompakt arşiv sistemleri ile birçok evrak düzenli şekilde saklanabilmekte ve personel dilediği zaman kolaylıkla aradığı evrakı bulabilmektedir. Arşiv dolapları dokümanlara fiziksel zarar gelmesini önlediği için, evrak güvenliği açısından da oldukça faydalıdır.

Güncel arşiv dolabı fiyatları ve modelleri hakkında bilgi almak için  tunsancelik.com/arsiv-sistemleri/ internet adresimizi ziyaret edebilir, ayrıca  0212 876 18 44 – 0533 400 74 79 müşteri hizmetleri numaralarımızı da arayabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!