Sistemi kullanarak İsa için durak sayısını artırmayı planlıyor

featured

 

Kanaryaların savunma hattında 4 oyuncusu var. Jesús, Luan Pérez, Attila Salai, Serdar Aziz ve Gustavo Enrique’yi seçerken takımdaki bir diğer defans oyuncusu Lemos’u kadroya almıyor. Üçlü savunma sisteminde bu dört oyuncudan biri sakatlanırsa Portekizli antrenörün eli çok sıkı oluyor. Bunu akılda tutarak, yönetim bu süre içinde biri genç diğeri deneyimli olmak üzere iki ikmal yapmayı planlamaktadır.

KANARYA 16 YILLIK SAVUNMAYI DURDURDU

Genç kanaryanın kapısı belirdi. Sarı-lacivertli ekipte TFF 1. Lig takımlarından Altay için topa sahip olan 16 yaşındaki defans oyuncusu Efe Sarıkaya için devreye girdi. Çünkü shamrockbetting genç oyuncu Beşiktaş ve Galatasaray’ın gözdesiydi. Başkan Ali Koç, aceleyle elini  tutarak bu çeviriyi bitirmek istiyor.

Öte yandan futbola Altay’da başlayan Efe, Şubat ayında İzmir temsilcisiyle iki yıllık anlaşmaya imza attı. Cenk Özkachar’ın Fransız takımının Lyon’a, Kazymjan Karataş’ın takımının Galatasaray’a satışından kısa süre önce gelir elde eden Altay, Efe’de de parlamak istiyor.

NINO  GÜNDEMDE

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde Kim Min Jae’yi sattıktan sonra Brezilyalı defans oyuncusu için girişimlerde bulundu ancak sonuç alamadı. Fluminense’nin yıldızı, shamrockbetting giriş sömestrlik bir mantar arayışı başladığında yeniden ortaya çıktı. Yönetim, Nino’yu takıma katmak için Brezilyalı takımın kapısını tekrar çalmayı planlıyor. Şu anki piyasa değeri 7 milyon euro olan oyuncuya daha önce 5 milyon euro teklif edilmişti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!