Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri

featured

 

SİSDOZ Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. şirketi olarak sizlere en uygun ve güvenilir dozajlama hizmetlerini sunuyoruz. Dozajlama işlemleri genel olarak kullanılan üretim hammaddelerine katkı malzemelerinin eklenmesi işlemi anlamına gelir. Dozajlamanın miktarı ve hassasiyeti son derece önemlidir. Karışımın veya çözeltilerin kalitesini hassas ve kalibre cihazlar ölçmekte ve kontrol etmektedir.  Üretimde kullanılan bu dozajlama ve pompalama sistemleri, üretim reçetelerinin doğru bir şekilde ilerlemesi ve hassas içerikli üretimlerde sıkıntı yaşanmaması için kullanımı mecburi parçalardır. Bu sistem ve yedek parçaların temini, kurulumu, kalite kontrolü ve tamiri işlemleri Sisdoz firması olarak ekibimiz kontrolünde yapılmaktadır. İşinde uzman ve tecrübeli kadrosu ile tüm dozajlama yapılarının hassas bir şekilde çalışması ve üretim kontrolüne devredilmesi bizlerin uzmanlık alanıdır.

Dozajlama işlemleri genellikle endüstriyel alanda faaliyet gösteren işletmelerde kullanılmaktadır. Üretimde kullanılan viskoz akışkanların transfer süreci, sirkülasyonu ve dozajlaması için Sisdoz Şirketi en kaliteli dozajlama çözümlerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Ayrıca sistemden geçirilmesi gerek dezenfektanların, çözücülerin, UV stabilizatörlerin ve suyun geçirilmesi için de dozajlama pompaları gereklidir. Bu dozajlama sistemleri kimyasal prosedürlerle donatılmış hat kurulumu dökümü ve ayarlanması işlemlerini de barındırmaktadır. Üretime entegrasyon ve kurulum aşamalarında da alanında uzman ekibimiz ile tüm ekipmanların doğru bir şekilde kurulumu gerçekleştirilmekte ve çalıştırılarak durumu gözlenmektedir.

Sisdoz firması kendini yurt içinde ve yurt dışında kanıtlamış pompa, difüzör, blower, ölçüm enstrümanları ve dezenfeksiyon sistemleri ürünlerinin satışını, kurulumunu ve proses aşamalarının kontrolünü yapmaktadır. Genellikle ilaç, kozmetik, yiyecek içecek sektörü, çimento, seramik, enerji, inşaat ve benzeri sektörlerde üretim verimini arttırmak, doğru hammadde kullanımını sağlamak ve girdilerin maliyet kontrolünün sağlamak için Sisdoz arıtma ve pompa teknolojileri kuruluşumuz, uzman ekibi ile sizlere kurulum ve her türlü yedek parça konusunda yardımcı oluyor. Gerekli ekipmanların tedarik edilme süreçlerini, yedek parça ihracatını ve daha fazlasını uzman ekiplerimiz yürütmekte ve planlamaktadır.

Sisdoz Arıtma ve Pompa Teknolojileri Sanayi Ticaret A.Ş. şirketimizde çalışan mühendis alt yapılı ekibimiz ile her gün inovasyon ve kalitenin geliştiği modern bir kuruluş olma yolunda hızla ilerliyor ve kaliteli hizmetimizden ödün vermiyoruz. Bizlerden bilgi almak ve ürünlerimizi görmek için e-posta veya telefon ile iletişim kurabilirsiniz. Dilerseniz deneme prosesleri de tarafımızca gerçekleştirilmektedir. Bizler için sizlerin memnuniyeti ve endüstriyel verimi oldukça önem taşır. Sizlerin geri dönüşleri ile daha da gelişmeye ve kalitemizi attırmaya devam ediyoruz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!