SEFER YILMAZ BEHZAT Ç. PROJESİNDE

featured

 

Hem yurtiçi hem yurtdışından müthiş bir hayran kitlesi olan Behzat Ç. Yeniden başladı. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Adıyla dijital platformda yayınlanan dizi ilk bölümden itibaren büyük beğeni topladı. Diziye bölüm oyuncusu olarak polis rolünde giren Sefer Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi;
‘Diziyi Tv’de ki ilk yayın tarihinden itibaren takip ediyorum. Belki 6 defa baştan izlemişimdir ama bıkmıyorum. Aşırı doğal yaşamlar, doğal oyunculuklar var bu nedenle fan sayısı çok fazla. Ekip ayrıca harika, tam profesyonel. Erdal Beşikçioğlu, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Evliya Aykan, Esra Ronabar, Mehmet Ali Nuroğlu ve diğerlerine, sevgili yönetmenimiz Devrim Yalçın’a gösterdikleri ilgi ve alakalardan dolayı çok teşekkür ederim’ dedi.

SEFER YILMAZ KİMDİR?

18.06.1999 Samsun doğumlu, 1.92 boyundadır. Ortaokul’u Samsun’da bitirdikten sonra lise hayatını Erzurum’da raylı sistemler üzerine bitirip üniversiteyi kazanmıştır. İş sağlığı ve güvenliği mezunu olan Yılmaz Ankara’da yaşamaktadır. Oyunculuk kariyerine 2018’de başlayan Yılmaz, birçok tiyatro oyununda yer almış, akabinde dizi projelerinde devam etmektedir. Son projesi Alparslan: Büyük Selçuklu olan Yılmaz, öbür yandan tiyatroya aktif olarak devam etmektedir.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!