Şampiyonası’nda (MXOPEN) serbest antrenman ve sıralama seansları yapılacak

featured

 

Ayrıca ilk yarış MXOPEN ve WMX’te gerçekleşecek. Pazar günü  MXGP ve MX2 Yarışları 1 ve 2; MXOPEN ve WMX’de 2. yarış. Motokros Dünya Şampiyonası’nda Honda sürücüsü Tim Gajser, 21 Ağustos’ta Fransa’da sahnede zafer kazandı. (DHA)

İSTANBUL, (DHA) – Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) kararı açıklandı. Tavsiye, Fenerbahçe Enna Valencia futbolcusuna iskocbet 1 resmi maçtan men ve 8.000.700 lira para cezasına ek olarak  sarı-lacivertli kulübe Konyaspol merdivenleri için 87.000.500 lira para cezası verildi. Boş maç yok ve aynı dönemde ikinci kez yapıyor. PFDK, Trabzonspor’a 56.000 lira, Galatasaray’a 40.000 lira, Beşiktaş’a 250.000 lira, Kesselly Sports 400.000 lira ve Konyaspor’a 456.000 lira para cezası verdi.

PFDK’nın almış olduğu kararlar şöyleki:

MKE ANKARAGÜCÜ Kulübünün, 27.08.2022 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadında oynanan VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜK-MKE ANKARAGÜCÜ Spor Toto Süper Lig müsabakasında taraftarlarının niçin olduğu çirkin ve fena tezahürat sebebiyle ve bu eylemin aynı sürem içinde konuk kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi iskocbet giriş uyarınca çirkin ve fena tezahüratta bulunan GÜNEY TRİBÜN 325 blokta yer edinen seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki konuk kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!