Şahin Murat, Düşüp Yürüme Yeteneğini Yitirdi, Daha Sonra Doktorlar Sayesinde Yeniden Yürümeye Başladı

featured

Konya’da Yaşanan Olay

‘Konya’da yaşayan Şahin Murat, kaldırımda yürürken dengesini kaybedip düştü. Tüm çabalarına rağmen ayağa kalkamayan Murat, hastaneye götürüldü.

Ameliyat ve İyileşme Süreci

Yapılan kontrollerde sağ dizindeki bağların koptuğu tespit edilen ve Konya Şehir Hastanesinde ameliyata alınan Murat, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Yıldırım ile ekibinin kapalı yöntemle yaptığı operasyonla yeniden yürümeye başladı.

Doktorun Açıklamaları

Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Yıldırım, “Dizin hareketini ve stabilizasyonunu sağlayacak bütün yapılar kopmuştu” diyerek hastanın durumunun ciddiyetini vurguladı. Çoklu bağ yaralanması adı verilen bu tür yaralanmaların nadir görüldüğünü belirtti.

Hastanın İyileşme Süreci

Yıldırım, hastanın ameliyatın ardından yavaş yavaş yürümeye başladığını ve tam olarak normal hayatına dönmesinin 2-3 ayı bulabileceğini ifade etti. Eskiden kalıcı sorunlar bırakan bu tür yaralanmaların artık başarılı bir şekilde tedavi edilebildiğini vurguladı.

Şahin Murat’ın Açıklamaları

Yeniden yürümeye başlayan Şahin Murat, yaşadığı kazayı ve ameliyat sonrası iyileşme sürecini anlattı. Murat, “Doktorlar bu durumun çok nadir görüldüğünü söylediler. Ameliyatın ardından yavaş yavaş sağlığıma kavuşuyorum.” dedi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!