Property Tr Yabancılara Türkiye’de Gayrimenkul Danışmanlık Hizmeti

featured

 

 

Türkiye’de gayrimenkul yatırımları açık ara en güvenli ve en kârlı yatırımlardır. Bu anlamda Turkish citizenship açısından her geçen gün yabancı yatırımcılar açısından önemi artmaktadır. Özellikle döviz kurundaki dalgalanmalar ve belirsizlikler nedeniyle insanlar Türkiye’de gayrimenkule daha fazla yönelmektedir. Peki ama Türkiye’nin hangi bölgelerinde yer alan mülklere yatırım yapmak daha çok kazandırır ve yatırım tüyoları nelerdir? Propertytr sizleri en avantajlı yatırım seçenekleriyle buluşturmaktadır.

İstanbul’da Property TR Gayrimenkul Danışmanlığı

İstanbul’da gayrimenkul alanında pek çok projeye baktık ama bir türlü karar veremedik diyorsanız Propertytr size bu konuda yardımcı olacak çok değerli bilgiler sunacaktır. Öncelikle matematiksel bir hesaplama yapmak doğru olacaktır. Yatırım amacıyla düşünülen projelerden biri Avrupa yakasında diğeri Anadolu yakasında hayata geçecek olursa nasıl hareket edilmelidir? Kafa karışıklığı yaşamamak ve yanlış kararlar vermemek için uzman görüşü almak son derece gereklidir.

Anadolu yakasındaki projelerin fiyatları çok daha düşüktür. Ama herkes Avrupa yakasındaki evlerin daha pahalı ve daha kârlı hale geldiğini söylemektedir. Turkish citizenship amacıyla yatırım yapmak için doğru karar vermek yabancılar için son derece zor olabilir. Avrupa’ya mı yoksa Anadolu’ya mı gayrimenkul yatırımı yapmalısınız? Uygun fiyata önerilebilecek bir proje var mı? Bu konuda ihtiyaç duyacağınız tüm bilgiye Propertytr firması ile kolayca ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un Hangi Bölgesinde Gayrimenkul Yatırımı Daha Çok Kazandırır?

Turkish citizenship amacıyla yapılacak bir yatırım, gayrimenkul özelliklerinin tümü göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmelidir. Çok sayıda Avrupa veya Anadolu sitesine bakarsanız, kararınızda hata payınız çok yüksek olacaktır. İstanbul gibi bir metropol düşünülünce yabancı yatırımcılar için binlerce seçenek arasında kafa karışıklığı yaşamak son derece normaldir. Tüm bu kafa karışıklıklarını ortadan kaldırmak ve en doğru kararı vermek için Propertytr danışmanlığı sizler için işleri oldukça kolaylaştıracaktır.

Doğru Yatırım Kararları İçin Property TR

Kiraya yatırım yapacaksanız, ilk kriteriniz kiracıyı kolayca bulabileceğiniz lokasyon olmalıdır. Birçok projenin uygulandığı bölgelerde kiracı bulma sorunu genellikle daha şiddetlidir. Ancak üniversite veya metroya yakın yerler konut sayısı ne olursa olsun sorunsuz olarak kiralanabilir. Popüler lokasyonlarda çok sayıda konut inşa eden şirketlerin projeleri her zaman faydalıdır.

Özellikle bu tür projelerde ilk satış fiyatından ev almak, avantajınızı kat kat arttırmaktadır. Şirketi çok iyi tanımak, iyi bir anlaşma yapmak, yaz ayları gibi sezon dışı dönemlere öncelik vermek karlılığı artırmanın anahtarıdır. Tüm kritik kararlarda en doğru sonuca ulaşmak için Propertytr sizlere hizmet vermektedir.

Yabancılar İçin Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Tüyoları

1-) Konum

Türkiye’de bir mülk seçerken, konumunu göz önünde bulundurmalısınız. Gelişme potansiyeli yüksek bölgelere yatırım yaparak daha fazla kazanabilirsiniz.

2-) Ulaşım

Alacağınız gayrimenkulün ulaşım merkezlerine yakınlığı çok önemlidir. Bu, insanların gitmek istedikleri yere gitmelerini kolaylaştırır. Yeni yol yapım çalışmalarının yapıldığı yerler de bu aşamada tercih edilebilir.

3-) Merkezi Konum

Taşınmazın eğitim kurumları, tıp merkezleri, alışveriş merkezleri gibi toplu ve sosyal alanlara yakın olması çok önemlidir. Kişisel ve sosyal ihtiyaçların rahat tatmini buna bağlıdır.

4-) Güvenilirlik

Satın almak istediğiniz gayrimenkulün uzun ömürlü olması en önemli kriterlerden biridir. Bu aşamada üzerine inşa edildiği temelin ve deprem gibi doğal afetlere karşı dayanıklılığının göz önünde bulundurulması gerekir.

5-) Olası Gelir

Vurgulanması gereken, yatırım yapmak istediğiniz mülkün hızlı bir şekilde satılabilmesidir. Yüksek maliyetli bir mülk satın almak bu yönde iyi bir seçim olmayacaktır. Maliyeti yüksek gayrimenkuller yerine kazanç potansiyeli yüksek gayrimenkuller tercih edilmelidir.

6-) Mülkiyet Belgesinin Durumu

Satın aldığınız mülkün mülkiyet belgesini ayrıntılı olarak kontrol etmelisiniz. Ayrıca, kat mülkiyeti satın alırken dikkatli olunmalıdır.

7-) Profesyonel Destek

0 getiri ve sıfır hata ile yatırım yapmak istiyorsanız profesyonel destek almalısınız. Bilgi ve yılların tecrübesi ile saygın ve güvenilir Propertytr firmasından destek almanız yararınıza olacaktır.

Property TR ile Uygun Fiyatlı Gayrimenkul

İstanbul’da Gayrimenkul yatırımı, uzun vadeli ve önemli finansal tasarruflar sağladığından, dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. Gayrimenkule yatırım yaparken hiçbir şey kaybetmezsiniz, ancak küçük bir yatırımla Turkish citizenship etmek için dikkat etmeniz gereken birkaç şey vardır. Bu aşamada gayrimenkul yatırımcıları için oldukça faydalı olacak önerileri Propertytr sizlerle paylaşmaktadır.

Karadeniz ve Marmara Denizi’ni su yolu ile birbirine bağlayacak İstanbul Kanal projesinin yapıldığı bölgelerde arsa fiyatları yükselmektedir. Bu bölge özellikle yabancı yatırımcıların yeni gözdesidir. Uzun vadeli bir yatırım planınız varsa, proje güzergahı boyunca yakındaki arsalar için Propertytr firmasından yardım almanızda fayda vardır. Detaylı bilgi için www.propertytr.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!