Olmazsa, kazananı  penaltı atışları belirleyecek

featured

 

Kanarya kazanırsa Şampiyonlar Ligi’ne devam edecek. Kiev kazanırsa, temsilcimiz üçüncü ön eleme turundan itibaren Avrupa Ligi’ne katılacak.

Geçen sezon Avusturya Ligi şampiyonu Salzburg’un ardından ikinci olan Sturm Graz, üçüncü ön eleme turunda Şampiyonlar Ligi finalindeki yerini doğruladı. Christian Ilser, 2020’den beri Graz’ı yönetiyor. Graz 4-3-2-1 sisteminde oynuyor. Takımın ana yıldızı, Rizespor’da kısa bir süre orta sahada  oynayan 33 yaşındaki forvet Jakob Jancer (41 maç, 21 gol, 1 asist) ve ardından 25 yaşındaki Manprit Sarkaria (42 maç). , 20 gol, 1 asist) sahanın ortasında. 1 asist). 3. eleme turu 2 ve 3 Ağustos’ta, geri dönüş maçı 9 Ağustos’ta yapılacak.

Slovako, üçüncü ön eleme turunda Avrupa Ligi’ne katılmaya hak kazandı, ancak Çek Ligi şampiyonu Victoria Pleasen’e yenildi. Martin Svedick, pusulabet 2018’den beri Çek milli takımını çalıştırıyor. Svedik’in takımı 4-2-3-1 kullanıyor. Kısa bir süre Fenerbahçe forması giyen Michal Kadlec, kadrosunda Slovaklara da yer veriyor. 41 maçta 20 gol atan takımın en önemli yıldızı Vaclav Eureki, Slavia Prag’a transfer olurken ağır kayıplar verdi. 3. eleme turunun ilk turu 4 Ağustos’ta, geri dönüş maçı ise 11 Ağustos’ta yapılacak.

Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, yeni sezona hazırlanmak için Slovenya’da başladığı Avusturya’daki kampına yurt dışında devam ediyor. Slovenya eğitim kampına üç günlük bir ara verdikten sonra bugün Avusturya’nın Bad Hering kentinde bir araya gelen Bordo Mavili ekip, çalışmaların ikinci aşamasına başladı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!