Mergim Berisha, Polonya’nın güreş takımında yer almadı

featured

 

UEFA tarafından yayınlanan son kadroda, İsa, Salai ve Serdar Aziz savunmanın merkezinde yer alırken Dimitris Pelkas’ın yerine Marcel Tisserang’ı imzaladı. Ayrıca listede yer almayan Najim Sangare, Luis Gustavo, Mauricio Remos, Max Meyer, Mbwana Samata ve Stefan Kolker de Polonya’ya iade edilmedi.

Elerse Sturm Graz

Geçen sezon Avusturya Ligi’ni şampiyon Salzburg’un ardından ikinci sırada tamamlayan Sturm Graz, üçüncü ön eleme turunda Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı kazandı. Christian Ilser, 2020’den beri Graz’ı yönetiyor. Graz 4-3-2-1 sisteminde oynuyor. Takımın ana yıldızları,  33 yaşındaki forvet Jakob Jancer (41 maçta 21 gol ve 1 asist) ve kısa bir süre Rizespor’da forma giyen 25 yaşındaki enobahis Manprit Sarkaria (42 maç, 20 gol, 1 asist). orta sahada. ) alanın ortasında. 1 asist). 3. eleme turu 2 ve 3 Ağustos’ta, geri dönüş maçı 9 Ağustos’ta yapılacak.

Slovakça çekirdek çıkarma

Slovak, üçüncü ön eleme turunda Avrupa Ligi’nde bir yer aldı ve Çek Ligi şampiyonu Victoria Plejen’e yenildikten sonra 2018’den beri Çek milli takımının başında. Svedik’in takımı 4-2-3-1 kullanıyor. Kısa bir süre Fenerbahçe forması giyen Michal Kadlec, kadrosunda Slovaklara da yer veriyor. 41 maçta 20 gol atan takımın en önemli yıldızı Vaclav Eureki, Slavia Prag’a taşındığında çok güç kaybetti. 3. ön eleme turunun ilk ayağı 4 Ağustos’ta, ilk ayağı ise 11 Ağustos’ta geri dönecek.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!