Michael Jackson’ın Oğlu Bigi, Anneannesinin Servetini Korumak İçin Harekete Geçti

featured

Michael Jackson’ın Mirası Hakkında Anlaşmazlık

Dünyaca ünlü isimlerden biri olan Michael Jackson’ın 2009 yılında vefat etmesinin ardından, annesi Katherine’e devredilen devasa servet üzerinde yaşanan anlaşmazlık gündeme geldi. 55 milyon doların üzerinde bir miktar alan Katherine’in, torunu Bigi Jackson’ın bu mirası hukuki işlemler için kullanmasını engellemesi üzerine bir hukuk mücadelesi başladı.

Bigi Jackson’ın Hukuki Mücadelesi

Michael Jackson’ın en küçük oğlu Bigi Jackson, büyükannesinin mirası hukuki bir anlaşmazlık için harcamasını engellemek amacıyla mahkemeye başvurdu. Özellikle, plak şirketi Sony ile yapılan ve 600 milyon dolar değerinde olduğu söylenen son katalog anlaşmasıyla ilgili hukuki işlemlerin finanse edilmesine karşı çıkan Bigi, dilekçesinde babaannesinin bu parayı kendisi ve kız kardeşi Paris için harcamasının haksızlık olacağını belirtti.

Bigi’nin Yaşamı ve Ailesi

Gerçek adı Prens Michael Jackson II olan ve Bigi olarak tanınan Jackson, babasının ölümünden bu yana kameralardan uzak bir yaşam sürdürmeyi tercih etti. Katherine, Bigi’nin velayetini daha önce Tito Joe Jackson’a devretmişti. Bigi son olarak 2021’de, dünya liderlerini iklim krizi konusunda harekete geçmeye çağıran bir televizyon programına katılmıştı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!