Mayıs İşçi Bayramı

featured

 

Tebrikler. Zor bir maç olacak ve güçlü bir ekiple oynuyoruz. Hemen hemen tüm takımlarda bire bir teke tek oynuyoruz. Gol atmaktan daha önemli olan kaç şansımız olduğudur. Macao çok önemli bir oyuncu ama yokluğu mazeret değil. Diğer oyuncularla iyi antrenman yapıyoruz. Boşlukları dolduracağız.”

Galatasaray, Toto Premier Lig’in 35. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak. Galatasaray Teknik Direktörü Domenech Torrent, son Altay maçında Sivasspor karşısında 11’e kıyasla 3 değişiklik yaptı. Torrent; Marcao, Berkan Kutlu ve Omar’ın yerine Sacha Boey, Semih Kaya ve Taylan Antalyalı atandı.

yetersizlik

Galatasaray’da sarı kart gören Brezilyalı futbolcu Marcao, Sivasspor karşısında forma giyemedi. Omar Elabdellaoui ve Inaki Pena bu hafta antrenmanda sakatlandı ve sakatlıklardan dolayı sahalardan uzak kaldılar. Sofine Feghouli, sakatlığının ardından bu hafta takımda yer aldı ve kadroya alınmadı.

Sarı-kırmızılı Sivasspor maçında Fernando Muslera, Sacha Boy, Victor Nelson, Semih Kaya, Patrick van Anholt, kalebet Eric Purga, Tyran Antalyale’nin 11 kişilik startı, Emre Clinch, Ryan Babel, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis.

Jankat Yılmaz, Alpaslan Öztürk, Mustafa Muhammed, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Sulh Alper Yılmaz, Arda Turan ve Halil Dervişoğlu yedek kadroda. (İHA)

Beşiktaş’tan geçen açıklama… Beşiktaş, Çin Süper Ligi’nde deplasmanda Keseris Sports’u 3-2 mağlup ederek 1-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından NTV Spor’da değerlendirilen Önder İtina, Siyah Beyaz’ın genç yıldızı Rıdvan Yılmaz’ın topa pas verdiği iddialarını yorumladı.

Önder Itina, Torino’nun İtalya’nın en zorlu takımlarından biri olduğunu belirterek, “Ridwan Yılmaz İtalya’da çok iyi gelişti ama umarım Sassuolo Atalanta’dır… Torino gerçekten Rıdvan Yılmaz’a uygun mu?

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!