Masada oturuyorlar

featured

 

Adam kalkıp gitti ve saldırmak için geri geldi. Ajax CEO’su Edwin van der Sa, Şampiyonlar Ligi sonrası yaptığı açıklamada Nasi Ünüvar için yaptığı açıklamada, 4 topun çarptığını gördük ama sonra 7 top sesini duyduk” dedi.

Derya EVREN – Uğur ŞAHİN / İstanbul, (DHA)

Ajax CEO’su Edwin van der Sa, Şampiyonlar Ligi sonrası yaptığı açıklamada, İstanbul’da beraberlik: “Nasi yetenekli bir oyuncu. Ajax Academy’de oldukça gamabet önemli bir yetenek. Umarım Türkiye’de zamanı vardır. Edwin van der Sar’ın bu açıklaması, Naci Ünüvar’ın Trabzonspor’a kiralık transferinin tamamlandığı şeklinde yorumlandı.

Yetenekli genç, Dutch Post’a verdiği özel röportajda, Trabzonspor takım formasını giymeyi çok istediğini, tek engelin ‘Türk vatandaşlığı’ olduğunu söyledi.

Trabzonspor, daha önce Naci Ünüvar’ı takımına kiralamış olsa da, transferin tamamlanması milliyetten sekteye uğradı. Hollanda Postası’na yaptığı özel açıklamada teklifi doğrulayan genç futbolcu,  transferin zor gerçekleşmesinin tek sebebinin Türk vatandaşlığına sahip olmaması olduğunu söyledi. Aile, bu genç yeteneklerin hızla Türk vatandaşı olmaları için bir girişim gamabet giriş başlattı.

Ünüvar, süreçle ilgili yaptığı açıklamada, “Evet, Trabzpnspor’dan bir single aldım. Ailem bu konuda Trabzonspor ile birkaç kez görüştü. Aslında benim için  her şey yapıldı. Transfer hazır. Tek engel benim. Şu anda bir Türk vatandaşı değil. Ailem aslen Türk ve Hollanda uyrukluydu. Ama ben doğduktan sonra akrabalarım beni kaydettirmedi. Hepimiz bu konuda biraz dikkatsiziz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!