Maçı için hazırlıklarını tamamlayarak BJK Nevzat Demir’in kampına girecek

featured

 

Premier Lig’in ikinci haftasında Galatasaray taraftarları, indirimde olduğu için Pazartesi akşamı oynanacak Gaziantep maçına bilet harcıyor. Aynı fiyat geçerli. Markette sunulan 49.611 biletin tamamı satıldı.

Galatasaray ile Gaziantep arasında Neff Stadı’nda oynanan mücadelenin dördüncü haftasında yönetim yine tribünleri doldurmak için harekete geçti.

Kombine bilet sahiplerine kasten yapılan çağrıda, mekana gelemeyenlerin bir sonraki sezon kombine indiriminden yararlanabilmeleri için biletlerini yine de aktarmaları turbobet gerektiği mesajı verildi.

Galatasaray yeteri kadar transfer yapamıyor. Transfer döneminin sonuna kadar sarılılar ve kırmızılılar bu kez Almanya’ya taşındı. Cim Bom’un programında 25 yaşındaki Fribourg kanat oyuncusu Roland Salle yer alıyor. 1,83 Macar yıldız teknik direktör dün İstanbul’a geldi ve her iki ayağını da kullanabiliyor ve yanlarda ve forvetlerde görev yapabiliyor. Galatasaraylı yetkililerin bu karşılaşma sırasında transfer için uzun mesafeler kat ettiği ve oyuncuların önünde önemli bir sorunun olmadığı anlaşıldı. Yine haberlerde, Freiburg’un istediği kanıtla Galatasaray’ın teklifi arasında ciddi bir uçurum var. Ancak sarı-kırmızılı ekip zorlamalar nedeniyle Hall’un transferini turbobet giriş son güne taşıdı.

Kulübünüz üzerinde baskı oluşturacak

Yaklaşık 12 milyon Euro değerindeki Roland Salle, Macaristan formasıyla 36 maça çıkarken Freiburg’da dört yıl geçirdikten sonra Almanya’ya veda etmeye hazırlanıyor. Genç yıldız daha çok sağ kanatta görev yaparken, Macar oyuncunun farklı rollerinin teknik direktörler Okan Brook ve Elden Timur arasında yapılan görüşmede tartışıldığı bildirildi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!