Kedi Sahiplenme

featured

Kedi üretim çiftliği olarak aktif çalışmalarına devam eden işletme, gerekli onayları alınarak faaliyetlerine hızla devam eder. Kedi üretimleri gerekli hassasiyet gösterilerek, veteriner gözetiminde bakımları yapılarak ve sağlık durumlar kontrol edilerek sürmektedir.

Burada ayrıca kedi ırklarının birbiriyle uyumu, yüz yapıları, sahip olduğu renkler göz önünde bulundurularak yavru alınmaktadır. Patili dostların şecereleri ise uluslararası alanda geçerli olmaktadır.

Kedi Satın Alma Ücretleri

Bilinmelidir ki kedi sahiplenmek bir ebeveyn görevi görmekten farksızdır. Sokak kedisi ya da cins kedi ayırt etmeksizin bakımını üstlenmek ciddi bir meseledir. Bireyler çeşitli sebeplerle kedi sahibi olmak isteyebilmekteler.

Sokak kedisinin bakımını üstlenen kimseler olduğu gibi kaliteli bir ortamda bakılmış, özel olarak üretimi yapılan kedileri almak isteyen kişiler de bulunur. Bu durumda kedi fiyatları araştırması ortaya çıkar.

Fiyatlar, kedinin cinsi, cinsiyeti, şeceresine göre değişkenlik gösterir. Ayrıca sahiplendikten sonra düzenli olarak yapılan aşıları, veteriner kontrolleri ile mama tercihi, vitaminleri gibi birçok ek masraf söz konusu olacaktır. Cins kedi fiyatları için siteden bilgi edinebilirsiniz.

Kediler Sahibi Olmak

Evde minik bir canlıyla birlikte yaşamak hem sorumluluk gerektiren bir süreç hem de onunla birlikte zaman geçirmek stres atmak için bire birdir. Kedilerin stresli anlarda sahiplerinin üzerlerindeki kötü enerjiyi çektiklerine dair inanışlar mevcuttur.

Hiçbir zaman kediler, maması ve suyunu vererek beslenebilecek canlılar olmamışlardır. Özel ilgi verilmeli, davranışlarında değişiklik varsa sebepleri düşünülmeli ve gereken durumlarda veteriner hekimin kontrolüne bırakılmalıdır.

Sağlıkla ilgili problemlerinin yanında kediler de tıpkı insanlar gibi ruh hali değişikliği yaşayabilmektedirler. Tıpkı çocuk yetiştiriyor gibi özen göstererek yanında bulunmak gerekmektedir. Üretim tesisimizden kedi sahibi olmak için patilerimizi buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Kedi Sahiplendikten Sonra Nelere Dikkat Edilmelidir?

Kedilerin karakteristik yapılarına göre bakımları da değişkenlik göstermektedir. Bazıları insan canlısı olabiliyorken bazısı oldukça ürkek davranabilir. Ürkek kedi için daha hassas davranılması gerektiği açıktır.

Sıklıkla sorulan British Shorthair kediler uysal olmasıyla bilinir ancak kendi halinde olmaktan zevk duyarlar. Üretim tesisimizde bulunan diğer kedi dostlarımızı inceleyip, platformumuzda kedi fiyatları 2023 incelemelerini yapmak için burayı tıklayın.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!