İmamoğlu ve Dedetaş Üsküdar’da Halk Buluşmasında Bir Araya Geldi

featured

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Sinem Dedetaş, Yavuztürk Mahallesi’nde Halkla Buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Üsküdar Belediye Başkanı Adayı Sinem Dedetaş ile birlikte Üsküdar’da düzenlenen halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu da bu buluşmada yer aldı.

İstanbul’un Her Noktasına Eşit Hizmet Sloganı

İmamoğlu, hizmetlerin İstanbul’un her noktasına özenli ve titizlikle götürüldüğünü vurgulayarak, “Bu dönem İstanbul’da hizmet noktasında hiçbir ilçeyi ayırt etmediğimizin en güzel örneklerinden biri Üsküdar’dır” dedi. İmamoğlu, İstanbul’un en eşitlikçi belediye başkanı olacağını ifade ederek, “İstanbul’da her ilçeye aynı düzeyde hizmet götürmenin gururunu yaşıyorum” diye konuştu.

Emeklilere Verilen Destek ve Ekonominin Eleştirisi

İmamoğlu, emeklilere yönelik destekleri anlatırken ekonomiyi sert bir dille eleştirdi. “Emekliyi tarihindeki en derin mağduriyete maruz bıraktılar. 10 bin lira maaş ne demek? 2002 yılındaki asgari ücrete göre en düşük emekli maaşının 25 bin lira olması gerekirdi” diyen İmamoğlu, ekonomiyi perişan ettiklerini öne sürdü.

Üsküdar’daki Kent Lokantası İle İlgili Çarpıcı Veri

İmamoğlu, Üsküdar’daki Kent Lokantası hakkında çarpıcı bir veri paylaşarak rakibi Murat Kurum’a eleştirilerde bulundu. Kent Lokantasının açıldığı günden bu yana 226 bin 950 kişinin buradan faydalandığını belirten İmamoğlu, “Bu kent lokantasını küçümseyen ithal aday var ya, ah bunu anlayabilse” şeklinde konuştu.

Müfettişler, Kumpaslar ve İftiralar

İmamoğlu, belediye başkanlığı döneminde defalarca müfettişler tarafından denetlendiğini ve 146 kez teftiş edildiğini ifade ederek, “Bu kadar denetlenmemize rağmen seçime kısa bir süre kala kumpaslar, iftiralar ve yalanlarla karşı karşıya kaldık” dedi. Ayrıca, Ankara’dan İstanbul’a destek için gelen bakanlar ve Cumhurbaşkanı’nı eleştirerek devlet görevlilerinin siyasi kampanyalarda yer almasını eleştirdi.

Seçim Çalışmaları ve Siyaset Anlayışı

İmamoğlu, seçim çalışmalarına ilişkin olarak, rakiplerine yönelik eleştirilerini sürdürdü ve siyasette değişim gerekliliğini vurguladı. “Siyasette her yol mübahtır anlayışı değişecek” diyen İmamoğlu, seçim dönemlerinde yaşanan kumpas ve iftira girişimlerini reddederek, halkın geleceği adına mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!