Hoca değiştirdik

featured

 

Bizim için karmaşık bir zamandı, ama savaştık. İstediğimizi yapmadık ama bir dahaki sefere iyi oynayıp iyi oynadığımızda daha iyi vakit geçireceğimizi düşünüyorum.

Aslında öğretmenlerimizin hep istediği şey buydu. Aslında çok sağlıklı bir takımız ve daha çok koşuyoruz. Bunu hepimiz teslimat öncesi kampta yapacağız. Sürekli koşan ve savaşan bir takım ortaya çıkacaktır.

Spor Toto Birinci Ligi’ni 70 puanla tamamlayan ve Süper Lig’e yükselen MKE Ankaragücü, yıkılan Ankara 19 Mayıs stadyumunun bulunduğu bölgede Şampiyonlar Gecesi düzenledi. Başkentlerde oyuncular şehir turları için üstü açık otobüslere binerler. Kutlamaya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı. Oktay, burada düzenlenen şenliklere katılan binlerce Ankaragücü taraftarına şunları söyledi: “Burası Ankaragücü’nün spor mabedi. Cemaatimiz Ankara’nın kadim evinin spor maltcasino mabedi olarak hizmet verecek stadyumun yapımını büyük bir heyecanla bekliyor. Teşekkür etmek istiyoruz. Ankaragücü’ne emeği geçenlere.Milli mücadelenin simgesi Ankara’da Premier Lig’e girmenin sevinci ve müjdesi ile karşınızdayız.Bu müjdeye karşılık yeni stadın müjdesini hep birlikte veriyoruz.

Binlerce taraftar 19 Mayıs’ta şampiyonluğu konserle kutlamak için düzenlenen tören için stadyumun bahçesine akın etti. Şenliklerde başta Mustafa Taş ve Demet Akalın olmak üzere birçok isim konser verdi. (DHA)

Muhammed Bayram / Ankara, (DHA)

Başakşehir – Trabzonspor Olası 11’ler:

Başakşehir: Volkan, Kesala, Duarte, Eprenu, Lima, Torga, Mahmut, Deniz, Berke, Trezeguet, Okaka

Trabzonspor: Uğurkan, Doruhan, Ahmedkan, Hugo, İsmail, Theopis, Berat, Viska, Bacasetas, Nwaka May, Cornelius

Fırtına, dün sabah Mehmet Ali Yılmaz antrenman sahasında Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı. Ancak, çaba sezonun son antrenmanıydı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!