Gölgelik File Nedir?

Gölgelik file güneş, rüzgar ve yağmur gibi olumsuz hava şartlarından korunmak amacıyla kullanılan file çeşididir.

featured

Gölgelik file güneş, rüzgar ve yağmur gibi olumsuz hava şartlarından korunmak amacıyla kullanılan file çeşididir. İçinde bulunulan ortamda yağmur ve güneşi engellemesi ile beraber aynı zamanda hava akışını da engelleyerek rüzgarın rahatsız edici etkisinden de korur. Şık tasarımı ile kullanıldığı mekanlarda görsel güzellik de oluşturmaktadır. Hem kullanışlı hem de şık görünümlü olması sebebiyle pek çok kesim tarafından sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

Gölgelik file güneşin yansıttığı cilde zarar veren UVA ve UVB ışınlarını cildimize direk temas etmesini önleyerek cilt kanseri, ciltte lekelenmeler ya da sağlıksız esmerleşme gibi güneşin zararlı etkilerinden bizi korumaktadır. Bilindiği gibi D vitamini vücudumuz için çok önem taşıyan vitaminler arasında ön sıralarda yer almaktadır. Aynı zamanda D vitamini emilimi güneşten yapabilmemiz için filtreleme yöntemi ile güneşten D vitamini de almamızı sağlamaktadır.

Gölgelik file çeşitlerini özellikle bahar ve yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarından korunup aynı zamanda D vitamini almak için balkonlarda, bahçelerde, teraslarda, oyun parklarında, restoran ve kafelerin açık bölümlerinde, verandalarda kamelyalarda, seralarda ve benzeri birçok alanda kullanılacak olan alanın üstünü örtmek için rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Yeşil File Fiyatları Ne Kadardır?

Yeşil file modelleri gölgelik file çeşitleri arasında en klasik modeldir. Genellikle çimen yeşili renk kullanılmaktadır. Bu file çeşitlerinde%95 ve %75 oranında geçirgenlik özellikleri bulunmaktadır. Yeşil renkli file çeşitleri genellikle evlerin çevresini kaplayan çit görevi görmek amacıyla kullanılmaktadır. Çit olarak bahçenin etrafına geçirilen yeşil file sayesinde siz bahçenizde piknik, eğlence oyun, yüzme ve bunun gibi pek çok eğlenceli etkinlikler yaparken ya da günün koşuşturmasından yorulup kahvenizi içip kitabınızı okuyarak dinlenirken çevreden geçen insanların bahçenin içerisini görememesinden dolayı daha huzurlu ve daha mutlu vakit geçirmenizi sağlamaktadır.

Yeşil file almak isteyenlerin merak ettiği en büyük sorulardan biri de yeşil file fiyatlarının ne kadar olduğudur. Yeşil file fiyatları almak istediğiniz filenin kalitesine, yapımında kullanılan iplik dokusuna, filenin güneşi geçirgenlik özelliğine ve geçirilecek olan alanın metresine ve bunun gibi pek çok farklı özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.

Sera Gölgelik File Fiyatları Ne Kadardır?

Sera gölgelik file modelleri özellikle sebze ve meyve üretenlerin ve hobi bahçesi yapmak isteyenlerin yetiştirdikleri sebze ve meyvelerinin güneşin zararlı etkilerinden, yağmur, dolu, rüzgar, fazla yakıcı güneş gibi çevre faktörlerinden korunması için ilk sırada da tercih ettikleri file çeşitleridir.

Genellikle ilkbahar, yaz ve sonbaharda tercih edilen sera gölgelik file çeşitleri sayesinde aniden bastıran zarar verici dolu ve çok şiddetli yağan yağmurun olumsuz etkilerinden ya da fazla yakıcı güneşin sebzelerde oluşturacağı olumsuz etkisinden sebze ve meyvelerin korunması sağlanmaktadır. Sera gölgelik file fiyatları belirlenirken yapımında kullanılan malzemenin kalitesine, filenin döşeneceği alanın genişliğine ve kullanılacak filenin özelliklerine göre farklılıklar göstermektedir. Gölgelik file sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!