Gedson’ın İlk Yardımı

featured

 

Gedson Fernandez, göreve başladığımda Siyah Beyaz tarafından kadroya eklendi, Benfica’daydı ve dün gece Premier Lig’de 7. kez Bessie’yi temsil eden Cutas geldi  ve ilk asistini yaptı. Yıldız futbolcu, “Seviyemizin altında bir maç oynadık. Takım olarak istediğimiz her şeyi yapamadık. Daha iyisini yapmalıyız, daha fazlasını yapmalıyız, çalışmalıyız. Milli takıma daha iyi dönmek için limosbet umut ediyoruz. aradan sonra” dedi.

Redmond’un ikinci oyunu

Blackhawks’ın ilk maçında Başakşehir’in 1-0’lık mağlubiyetinde forma giyen Nathan Redmond, İstanbul Sport’un deplasman maçında da  şansı var. Redmond ikinci yarıda tekrar ekledi: “Yeterince iyi gitmiyoruz, bu açık. İki puan önde olmak için bu tür maçlarda daha iyisini yapmalıyız. 2-2’den sonra üçüncülük için gerideyiz. Gol yükseldi ama yapamadık, yapamadık. Maç bizim seviyemizin altında” dedi.

Süper Lig’in 7. Haftasında Trabzonspor’u konuk eden Gaziantep FK, son dört lig maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 8 puan kaybettikten sonra, limosbet giriş Abdullah Avesi’nin altında Phil Turner’ın hedefi oluyor. Deplasmanda Galatasaray’a mağlubiyet ve evinde Ümraniya Sports ile berabere kalan Gaziantep, iki maçlık heveslerini zorlu bir deplasman maçında bitirmeyi umuyor.

Mete Kalkavan, Trabzonspor-Gaziantep FK maçını Şenol Güneş Stadı’nda konuk etti.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!