Fenerbahçeden Sıkı Pazarlık!

featured

Parlak kariyeriyle taraftarlarını mutlu eden başarılı takım Fenerbahçe, transferleri noktasında da ince eleyip sık dokuyor. Spor Loto Süper Lig noktasında gücü başkasına bırakmak istemeyen ve hız kesmeden mücadelesine devam etmek isteyen Fenerbahçe şimdilerde alışık olunan isimler dışında da isimleri içine dahil etmek istiyor. Taraftarlar bu duyumlar sonucu dikkatle hangi isimler olacağını merakla beklerken sarı-lacivertlilerin özellikle bir isim için kolları sıvadığı gelen bilgiler arasında. Bu da ünlü merkez orta saha futbol oyuncusu Hugo Vetlesen ! Süper Lig macerasında oldukça azimli olan Fenerbahçe, sahaları kimseye bırakmamayı planlıyor. Ünlü oyuncu Vetlesen için Fenerbahçeden sıkı pazarlık ! Adından sıklıkla söz ettiren 22 yaşındakı oyuncu Vetlesen için ellerinden geleni yapan takım sıkı bir pazarlık için kulüple masaya oturmuş durumda.

Sarı lacivertliler Norveçli oyuncu için menajeriyle sıkı iletişime geçtiler. Fenerbahçe noktasında olumlu bakan oyuncu takımı da bir hayli sevindirdi ve umutlandırdı. Fakat alınan duyumlara göre kulübü Bordo Glimbt yıldız oyuncu Vetlesen için 6 euronun aşağısına inmiyor. Kulübün 6 euronun altına inmeyişi Fenerbahçe tarafından fazla bulundu fakat sıkı bir pazarlığa girmeye niyetliler. Basına yansıyan haberlere göre sarı-lacivertliler maksimum 4 milyon euroya kadar çıkıyor ve bunda kararlılar. Ünlü orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Hugo Vetlesen’in takıma sıcak baktığını öğrenen Fenerbahçe yetkilileri bu durumdan çok umutlu ve Glimbt’in tüm geri adım atmayışına rağmen mücadele etmeye devam ediyorlar. Avrupa’nın yıldız isimlerinden olan Vetlesen için canla başla çalışmaya başladılar. joybet

Hugo Vetlesen Kimdir?

Özellikle taraftarlar tarafından üstünde bu kadar uğraşılan ve transfer noktasında bir türlü pes edilmeyen yıldız oyuncu hakkında “Hugo Vetlesen Kimdir ?” soruları soruluyor. Hugo Vetlesen 29 Şubat 2000 tarihinde doğmuş Norveç kökenli bir futbolcudur. Boyu 1.74 olan başarılı oyuncu, sağ ayağını kullanmaktadır. Bordo Glimbt takımında orta sahada forma giyen yıldız futbolcu takım arkadaşlarının sorunlarının da üstünü kapatmasiyla biliniyor. Bireysel ve takımsal da başarılarını görebildiğimiz başarılı orta saha oyuncusu bugünlerde Fenerbahçe’nin radarına takılmış durumda. Ünlü oyuncu Hogu Vetlesen’in de Fenerbahçeye sıcak baktığı ve bunun Fenerbahçe’nin işini kopaylastirdigi da bilinenler arasında.

Fenerbahçe Pes Etmeyecek!

Fenerbahçe yıldız merkez orta saha oyuncusu Hugo Vetlesen’i kafasına koymuş durumda. Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir şekilde mücadelesine devam eden basarili takım, Vetlesen noktasında 2 günde de transferi imza aşamasına taşımak istiyor. Glimbt ise 6 euro konusunda oldukça ısrarcı. Fenerbahçe’nin 4 Euro’luk teklifini geri çeviren kulüp, Fenerbahçe’ye tekrar masaya oturmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe pes etmeyecek ! Alınan duyumlara göre Fenerbahçe 6 euroyu fazla bulsa da pes edecek gibi durmuyor. Fenerbahçe’nin planı sıkı bir pazarlığa girerek bir an önce takıma sıcak bakan ünlü orta saha oyuncusu Hugo Vetlesen’i bünyesine katmak ve Avrupa’nın yıldız cevher futbol oyuncularından birini de içine dahil etmiş olmak.

Fenerbahçe taraflarları bu heyecanlı süreçte büyük bir dikkatle gelişmeleri takip ediyor. Glimbt’in geri adım atıp atmayacağı ve Vetlesen’in Fenerbahçe kadrosuna ne zaman dahil olacağı hala bilinmeyenler arasında. Bu konudaki gelişmelerin sonuçları önümüzdeki süreçte belli olacak gibi duruyor. Fenerbahçe kadrosuna Vetlesen gibi bir oyuncuyu katarsa çok büyük avantajlara sahip olacak ve taraftarlar tarafından çok büyük bir destek alacak gibi duruyor. Taraftarlar arasında konuşulan şeylerden biri de şüphesiz bu transferin olumlu olması gerektiği yönünde. Fenerbahçe yetkilileri sıkı pazarlığa oturmaya ve Glimbt’ten gelecek cevaba hazırlanıyor.

 

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!