Fenerbahçe, Olympiacos’a Deplasmanda 3-2 Mağlup Oldu

featured

Olympiacos’un İlk Yarıda Üstünlüğü

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, Olympiacos’a konuk oldu. Georgios Karaiskakis Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip, 8’inci dakikada Kostas Fortounis ve 32’nci dakikada Stevan Jovetic’in golleriyle 2-0 öne geçti.

Fenerbahçe’nin Cevabı

57’nci dakikada Chiquinho’nun golüyle farkı 3’e çıkaran Yunan ekibine Fenerbahçe, 68’inci dakikada penaltıdan Dusan Tadic ve 74’üncü dakikada İrfan Can Kahveci’nin golleriyle cevap verdi. Ancak karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe, rövanş için İstanbul’a döndü.

Krunic-Zajc Orta Sahası Sınıfta Kaldı

Fenerbahçe’nin orta ikilisi Miha Zajc ve Rade Krunic, Olympiacos karşısında bekleneni veremedi. Krunic’in gol yenmesinde pay sahibi olması ve Zajc’ın ikili mücadelelerde zorlanması dikkat çekti. İkinci yarıda ise Fred ve İsmail Yüksek’in oyuna girmesiyle Fenerbahçe’nin performansı değişti.

Sakatlıklar Fenerbahçe’yi Zorluyor

Karşılaşmada Jayden Oosterwolde ve Rodrigo Becao sakatlanarak oyuna devam edemedi. İki oyuncunun durumu İstanbul’da yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacak. Ancak Fenerbahçe, şanssızlığını kırarak rövanşta turu geçmek istiyor.

Rövanş Öncesi Durum

Fenerbahçe, Olympiacos’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek rövanş için avantaj elde etmeye çalışacak. Eğer turu geçerlerse yarı finalde Aston Villa ya da Lille ile eşleşecekler. Aston Villa, ilk maçta Lille’i 2-1 mağlup ederek avantaj sağladı.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!