Emirates yaz sezonu uçuş tarifesini belirledi

featured

Temmuz ve Ağustos aylarında dünyanın dört bir yanındaki 129 havalimanı üzerinden 24.000’den fazla tarifeli yolcu seferi düzenleyecek olan Emirates, son operasyonel gerekliliklere uygunluğu sağlamaları ve yolculara sorunsuz bir deneyim sunmaya hazırlıklı olmaları için dünyanın dört bir yanındaki havalimanlarında bulunan yer hizmetleri iş ortakları ile koordinasyon içerisinde çalışıyor.

Uçuş programını ve hizmetlerini desteklemek için Dubai Havalimanı’ndaki diğer paydaşlarla da yakın iş birliği içinde çalışan Emirates, merkezdeki faaliyetlerini ve aktarma yapan yolculara yönelik hizmetleri verimli şekilde yürütebilmek için tüm hazırlıkları yaptı. Dubai’yi ziyaret eden veya Dubai Havalimanı’ndan aktarma yapan yolcular, biyometrik özellikli kontrol noktaları ile uçuş işlemlerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek ve mobil, çevrimiçi, evden veya self check-in gibi çeşitli seçenekleri kullanabilecekler.

Ayrıca, iki katlı Emirates A380 uçağı da, Amsterdam, Düsseldorf, Hamburg, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Roma, Paris, Madrid, Manchester, Milano, Viyana ve Zürih gibi popüler Avrupa şehirleri de dahil olmak üzere 30’dan fazla şehirde yüksek talebe yanıt vermek için hizmete girecek.

Tatil yapmak veya ailelerini ve arkadaşlarını ziyaret etmek için seyahat eden yolcular, Emirates’in yolcularına sunduğu tüm özel hizmetlerden faydalanabilecek. Bu özel hizmetler arasında, Emirates’in hizmet verdiği hemen hemen tüm şehirlerde First ve Business Class yolcularının havalimanına ulaşmaları için sunulan ücretsiz Şoförlü Araç hizmeti de bulunuyor.

Uçuşlar hakkındaki güncel bilgiler ve seyahat uyarıları: Yolcuların uçuşlarla ilgili en son bilgileri öğrenmek için Emirates Uygulamasını indirmeleri veya emirates.com’daki ‘Rezervasyonumu Yönet’ sekmesine tıklayarak iletişim bilgilerini güncellemeleri önerilir. Yolcuların ayrıca yola çıkmadan önce son seyahat koşullarını ve tavsiyelerini kontrol etmeleri ve uçuştan önce yapılması gereken işlemleri tamamlamak için ekstra zaman kazanmak adına check-in için erkenden havalimanına gelmeleri gerekmektedir.

Özel Dinlenme Salonları: First ve Business Class yolcuları ile Emirates Skywards üyeleri öncelikli check-in avantajından yararlanıp işlemlerini tamamladıktan sonra, yakın zamanda Bangkok’ta yeniden açılan salonlar da dahil olmak üzere Dubai dışındaki 21 havalimanında Emirates’in özel dinlenme salonlarında içeceklerini yudumlayıp dinlenebilirler. Avustralya’da, Sidney, Melbourne ve Perth’de bulunan Emirates Dinlenme Salonları’nın Temmuz ayı bitmeden yeniden açılması planlanıyor.

Dubai’de yaz tatili ve konaklama: Dubai, şehrin en büyük alışveriş ve eğlence etkinliklerinden biri olan, bir dizi eğlencenin, ailece yapılabilecek aktivitelerinin ve alışveriş indirimlerinin sunulduğu Dubai Yaz Sürprizleri ile bu sezon gidilmesi gereken yerler listesinin başında bulunuyor. Yaz sezonu boyunca Emirates biniş kartları 30 Eylül 2022 tarihine kadar indirim kartı olarak kullanılabiliyor. Emirates yolcularının, Dubai genelinde harika indirimlerden yararlanmaları için yüzlerce mağazada, eğlence mekanında ve restoranda biniş kartlarını ve geçerli bir kimlik belgesi göstermeleri yeterli oluyor.

 

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ve rahat uçaklarıyla 1987 yılından beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ve Boeing 777 – 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!