Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaeli’de Halka Hitap Etti

featured

Erdoğan: Kocaeli’yi Saygıyla Selamlıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen mitingde halka hitap ederek kalabalığı en kalbi duygularıyla hürmet ve muhabbetle selamladığını belirtti. Erdoğan, “Haçlı sürülerine göğsünü siper eden, şehitler bucağı fetihler ocağı Kocaeli’yi bugün bir kez daha saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Erdoğan: Kocaeli’nin Tercihi Cumhur İttifakı’ndan Yana Olacak

Erdoğan, Kocaeli halkına teşekkür ederek, 14-28 Mayıs seçimlerindeki güçlü destekleri için minnettarlığını dile getirdi. Cumhurbaşkanı, Kocaeli’de Cumhur İttifakı olarak milletvekilliğinde yüzde 54, Cumhurbaşkanlığında yüzde 54,3 oy oranlarına ulaştıklarını belirterek, Kocaeli’nin tercihinin Cumhur İttifakı’ndan yana olacağına inandığını vurguladı.

Erdoğan: Sandığa Gitmek Hayati Önem Taşıyor

Erdoğan, seçimlerin önemine vurgu yaparak, sandığa gidip oy kullanmanın hayati bir sorumluluk olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı, seçim sürecinin neticelenmesiyle kentsel dönüşüm projelerine hız vereceklerini ve depreme hazırlık çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Erdoğan: “Ne Yaptıysak CHP’nin Sabotajına Rağmen Yaptık”

Son 21 yılda Kocaeli’ne yapılan yatırımlardan bahseden Erdoğan, muhalefetin takoz siyasetine rağmen Türkiye’nin ilerleyişini sürdürdüklerini belirtti. Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin bugünüyle birlikte geleceğini kurtarmaya çalıştıklarını ve hiçbir zaman kısa vadeli kazanımlar uğruna millete bedel ödetmediklerini dile getirdi.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!