Büyük Beden Haşema – Hızlı Kuruyan Haşema Modelleri 

featured

 

Yaz aylarında kadınların kurtarıcı parçalarından biri olan haşema çeşitleri, modern tasarımları ve kaliteli kumaşları ile dikkat çeker. İslamı anlayış çerçevesinde tasarlanan onlarca model, vücut hatlarınızı belli etmeyen formlara sahiptir. Ancak bu modellerin kullanışlılığı açısından yeterli değildir. Kullanışlı bir büyük beden haşemanın ilk kriteri hızlı kuruyabilmesidir. Haşemalar yüzme esnasında içerisine su hapseder. Denizden veya havuzdan çıktıktan sonra bu ağırlığı üzerinizde hissetmeniz oldukça normaldir. Ancak kaliteli bir haşema, suyu hemen dışarı iter ve hızlıca kurumanızı sağlar. Islak bir haşema ile tüm gününüzü geçirmek istemiyorsanız sizin için hazırladığımız hızlı kuruyan büyük bedeb haşema modellerini inceleyebilirsiniz.

Scuba Kumaşlı Hızlı Kuruyan Haşemalar 

 

Kaliteli haşema modelleri sudan çıktığınız andan itibaren hızlı bir şekilde kurumaya başlar. Yaklaşık 30 saniye içerisinde kuruyabilen kumaşlar, sık örgü yapısına sahiptir. Bu tarz modeller genellikle su çekmeye kayan kumaşlara sahiptir. Kaygan kumaşlar, suyun buharlaşmasını bile beklemeden üzerinizden akıp gitmesini sahiptir. Bu kumaşlara örnek olarak Scuba kumaşlar verilebilir. Halk arasında dalgıç kumaş olarak da anılan scuba kumaşlar, hızlı bir şekilde kuruyabilen özel kumaş formülüne sahiptir. Ne kadar uzun süre su içerisinde kalırsanız kalın hemen kuruyabilen bir kumaş kim istemez ki? Üstelik scuba kumaştan yapılan modeller sadece hızlı korumakla kalmayıp ekstra esneklik sağlar. Vücudunuza göre şekil alabilen yapısı, yüzerken yaptığınız hareketleri kısıtlamaz. Siz de su tutmayan büyük beden haşema arıyorsanız scuba kumaşlı modellere öncelik verebilir tatilinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.

 

Hızlı Kuruyan Haşema Modellerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler?

 

Diyelim ki hızlı kuruyan tesettür haşema modellerine ulaştınız. Ancak bu ideal bir haşema için yeterli değildir. Her kadın üstüne yakışan ve severek giyebileceği haşemalar giymek ister. Bu nedenle onlarca farklı haşema modeli yer alır. Sarıdan kırmızıya, kırmızıdan maviye pek çok model kadınların beğenisini toplar. En büyük yanılgılardan biri açık haşemaların iç gösterdiğini düşünmektir. Nasıl ki beyaz gömlekler iç göstermiyorsa açık renkli haşemaların da iç göstermeyen modelleri bulunur. ancak bunun için kaliteli bir kumaş ve güvenilir bir marka gerekir. Renk seçiminde kendinize uygun bir hızlı kuruyan haşema seçtiyseniz sıra bedene gelir. Beden seçimi haşemalarda oldukça önemlidir. Star İnci’de en küçük bedenden büyük bedene kadar pek çok alternarip bulunur. Haşemanın üstüne yapışmamasını isteyen pek çok kadın kendi bedeninden büyük haşemaları tercih eder. Ancak halk arasında oldukça yaygın olan bu düşünce de yanlıştır. Çünkü bedeninizden büyük haşemalar, su içerisinde sizi gereğinden fazla yorar. Üstelik bedeninize fazla gelen haşemaların buruşma olasılığı daha yüksektir. Bu nedenle hızlı kuruyan haşemalardan tam verim almak istiyorsanız bedeninize uygun bir tercih yapmanız gerekir.

Hızlı Kuruyan Haşemalarda Paraşüt Kumaş Rahatlığı

Hızlı kuruyan büyük beden haşema denilince akla ilk gelen paraşüt kumaşlı modellerdir. Kaliteli yapısıyla dikkat çeken paraşüt kumaş haşemalar, özel örgü yapısıyla kadınların beğenisini toplar. Çok sıkı örgü bağlarına sahip olan modeller, suyu ittiği için ıslanmaz. Paraşüt kumaşlı modeller farklı ürün çeşitlerine sahiptir. Elbise formundaki paraşüt kumaşlar, yaz aylarında ferahlatıcı bir etkiye sahiptir. Ayrıca taytlı ve tunikli paraşüt haşemalar da oldukça kullanışlıdır. El ve ayak kısımları hariç vücudun tamamını kapatan paraşüt kumaşlı haşemalar, muhafazakar giyim anlayışına göre tasarlanır. Bu sayede hem işlevi hem de tasarımı ile ön plana çıkar. Hızlı kuruyan paraşüt kumaşlı haşemaların yelekli modelleri pek çok kişi tarafından tercih edilir. Bunun nedeni yelekli haşemaların farklı kullanım alternatiflerine sahip olmasıdır. Pratik bir şekilde giyip, hızlı bir şekilde çıkarabileceğiniz modeller, tatilde zamandan tasarruf yapmanızı sağlar. Üstelik suya girerken yeleği çıkarıp sudan çıktıktan sonra tekrar giyebilirsiniz. Bu sayede üzerindeki ıslaklığı muhafaza edebilirsiniz. Siz de hızlı kuruyan paraşüt kumaşlarla tarzınızı yansıtabilir, tatilinizi keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. 

Hızlı Kuruyan Haşema Modellerinde Yaz Esintisi

Giyimine özen gösteren kadınlar, tatil şartlarının rahatlığında bile şık ve özenli görünmek ister. Bu isteğini karşılayan markalar, birbirinden güzel büyük beden tesettür haşema modelleri ile dikkat çeker. Bu yaz koleksiyonunda hızlı kuruyan büyük beden haşemalarda tek renk modellerin üzerinde yer alan küçük motifler göze çarpar. Toprak tonlarının sıklıkla kullanıldığı haşema çeşitlerinde, doğadan ilham alarak hazırlanan pek çok model bulunur. Ananas, çilek gibi meyveler, yaprak ve çiçek gibi doğal nesneler yaz koleksiyonun canlandırı. Hızlı kuruyan haşema modellerinde hayvan figürlerinin de kullanıldığı görülür. Bu tür modeller özellikle hayvansever kadınlar için biçilmiş kaftandır. Flamingo desenleri ile zarif bir görünüm kazanan haşemalar, yaz aylarını çok daha enerjik geçirmenizi sağlayabilir. Desenli modellerin yanı sıra sadece renklerden oluşan muntazam haşemalarda mevcuttur. Kontrast renklerin gücünden yararlanan modeller, iddiali bir duruş sergilemenizi sağlar. Ancak ton sür ton haşemalar da tercih edilebilir. Sadelikten yana olanlar tarafından beğenilerek kullanılan ton sür ton renkli modeller, yaza damgasını vurur. Siz de tarzınızı yansıtan hızlı kuruyan haşemaları inceleyebilir, severek kullanabileceğiniz harika modellere sahip olabilirsiniz. 

Haşema Modelleri ve Fiyatlarında Star İnci Fırsatları 

Haşemalar, dalgıç, paraşüt, likralı ve dokuma gibi farklı kumaş türlerinden yapılır. Gelişen giyim teknolojiyle birlikte iki farklı kumaş türünü tek bir tasarımda toplayan modeller de

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!