BALIK BURCU KADINI

featured

 

 

Balık burcu kadını genel olarak oldukça fazla rastlanılan burçlardan bir tanesidir. Genellikle Duygu sağlıkları ile dikkat çeken bir burçtur. Balık burcu kadını genellikle oldukça sakin ve uyumlu bir yapıya sahip kişilerdir. Aynı zamanda balık burcu kadını genel anlamda duygusal olarak sezgileri çok kuvvetli kişilerdir. Oldukça uyumlu nazik bir karaktere sahip olan balık burcu kadınları bu yönleri ile ön plana çıkarlar. Kendilerine özgü bir düzeni olan ve her zaman karşıdaki insanların davranışları ve kendi davranışlarında derin anlamlar çıkartan bir kadındır. Balık burcu kadınların da genel olarak bir hava bulmamız mümkündür. Aslında bakıldığında mistik hava bu kadınların sezgisel yönlerini besleyen taraflarını oluşturur. Oldukça vefalı ve şefkatli olan balık burcu kadınları oldukça iyi bir anne ve eş olabilme standardına sahip kişilerdir. Balık burcu kadını sezgileri çok kuvvetli olduğu için oldukça kolay arkadaşlık kurar ve arkadaşlık bağları oldukça kuvvetlidir.

Balık Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Balık burcu kadınları genellikle bacak boyları ile kol boyları oldukça kısadır. Kısa olmalarına rağmen düzgün bir fiziği bulunan balık burcu kadınları genellikle açık tenli kişilerdir. Bu kişilerin gözleri de oldukça dikkat çekici ve güzeldir. Balık burcu kadınları Oldukça hızlı bir şekilde ağlama yetenekleri bulunduğu için gözleri sürekli nemli bulunur. Balık burcu kadınlarının vücutları alkole karşı da oldukça dirençsiz ve güçsüzdür. Melankolik bir yapıya sahip olan balık burcu kadınları genellikle küçük sorunlarında hemen alkole başvuran bir yapıya sahiptir. Yeniden dünyaya gelme ve ölüm konularında Simge haline gelen balık burcu kadınları gizemli bir karakterleri bulunduğu için bu Simge haline gelmiştirler. Aynı zamanda konuşma kabiliyeti oldukça yüksek olan balık burcu kadınları evet tartışmaya girildiğinde karşıdaki kişiyi mağlup etme olasılığı çok yüksektir.

Balık Burcu Kadını Duygusal Özellikleri

Balık burcu kadını duygusal özellikleri aşırı derecede merhamet ve şefkat sahibi olan balık burcu kadınları partnerleriyle uyumlu insanlardır. Balık burcu kadını oldukça renkli ve enerji dolu bir kişiliğe sahip olduğu için çevresi tarafından ilgi odağı olan kişilerdir. Balık burcu kadını genellikle gelecek planları hakkında konuşmayı sevmeyen kişilerdir. Bu kişiler genellikle anın tadını çıkarırlar. Aynı zamanda hayal dünyası içerisinde yaşadıklarında buna kendilerini çok fazla kaptırma olasılığı çok yüksektir. Hatta bazı konularda kendilerini o kadar fazla kaldırırlar ki hayal ile gerçeği karıştırılabilecek düzeye gelebilirler. Balık burcu kadını aynı zamanda oldukça duygusal oldukları için çok hızlı ağlar ve uzun süre ağlamalarını durdurmayabilirler. Detaylı bilgi için https://pozitificerik.com/balik-burcu-kadini-fiziksel-olarak-nasil-erkeklerden-hoslanir adresini ziyaret edebilirsiniz

 

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!