Aubameyang kendini arabasıyla meşgul ediyor

featured

 

Fenerbahçe ile yaşadığı geçici transfer döneminde adından sıkça söz ettiren ve Chelsea’den istediğini alan Pierre-Emerick Aubameyang, yaptıklarıyla bir kez daha istediğini elde etmeyi başardı.

Premier League Arsenal formasıyla hatırlanan deneyimli futbolcu, ardından Barcelona ve Chelsea maceralarıyla tam anlamıyla dibe vurdu. Beklentilerin altında performans göstermesinin yanı sıra özel hayatıyla da her zaman ön plana çıkmıştır. kralbet giriş

Kollane-Lacivertliler, Superliga ekiplerinden Fenerbahçe’nin ara transfer sezonunda radarına giren deneyimli golcü için yoğun mesai harcadı. Ancak Chelsea’de kiralık olarak kalan futbolcunun istekleri transferi durdurdu.

Chelsea yıldızı Pierre-Emerick Aubameyang, 270.000 £ Lamborghini ile yeni bir anlaşma yaptı. Araba tutkunu olan yıldızın çok sayıda arabası bulunuyor.

Sezon başında Barcelona’dan Chelsea’ye 12 milyon Euro’ya taşınan ve Londra’ya dönen Gabonlu golcü yeniden İngiltere’ye taşındı. Daha önce Ocak 2018’de Bundesliga ekibi Borussia Dortmund’dan 63.75 milyon Euro’ya Arsenal’e geçen Aubameyang, burada yaklaşık dört sezon forma giydikten sonra gösterdiği yüksek performans nedeniyle Ocak 2022’de Barcelona’ya transfer olmuştu. Ancak Barselona kariyeri kısa sürdü ve adaya döndü.

Araba Koleksiyonu’na sahip bir yıldız oyuncunun birçok pahalı arabası var. Aubameyang, Ferrari 488 GTB’ye ek olarak başka bir Ferrari’ye, bir LaFerrari’ye, dört Lamborghini’ye, bir Bentley Bentayga’ya, bir Porsche Panamera’ya, bir Aston Martin DB9’a ve bir Range Rover Sport’a sahip.

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!